Naslovna VESTI MAJMUNI u jednom zoo vrtu dobili svoje POKLONE ZA BOŽIĆ! (VIDEO)

MAJMUNI u jednom zoo vrtu dobili svoje POKLONE ZA BOŽIĆ! (VIDEO)

0
poklone za bozic petface

Gorile, šimpanze i orangutani iz zoološkog vrta u nemačkom gradu Štutgardu imali su vrlo srećan Božić, uživajući u gozbi od oko 100 kutija punih raznih poslastica, piše novinska agencija Hina. Oni su dobili poklone za Božić.

Pokloni, koji su sadržavali kokice, orahe i grožđice bili su umotani u stare novine ili skriveni u piljevini, a za majmune su ih pripremili posetioci zoo vrta. 

-Svi majmuni će dobiti pošten deo poslastica, jer ima ih dovoljno za sve, poručili su iz vrta, prenosi Hina.

poklone za bozic petfacePosetioci su danas mogli da gledaju majmune kako otvaraju svoje poklone. Neukrašene božićne jelke takođe su krasile njihove prostorije. 

Prema navodima zoološkog vrta, cilj božićnih aktivnosti, koje su se održavale i prethodnih godina, je da se majmuni zabave i da im ne bude dosadno.

Ovi majmuni su se svakako dobro zabavili otvarajući i istraživajući svoje poklončiće koje su dobili. Mnogo poslastica, lepih i svežih banana sve to ukusno zapakovano ispod novogodišnje jelke u zoološkom vrtu u Štutgardu. Svi su dobili svoje poklončiće i šimpanze i majmuni, veliki i mali svima je bilo zabavno i lepo. Posetioci su uživali, kao i radnici u ovom zoološkom vrtu kada su videli sreću na licima majmuna kada su se prepustili uživanju otvaranja poklona za Božić.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.