Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: Điji je HITNO POTREBNA KRV, operacija je zakazana u 14h!

BEOGRAD: Điji je HITNO POTREBNA KRV, operacija je zakazana u 14h!

0
PODELI
70 NAJNOVIJA VEST petface

Nekoliko puta smo već apelovali za pomoć, kada se u našu redakciju jave vlasnici čijim ljubimcima je POTREBNA KRV! Tako se i ovog puta, za pomoć obratila Sandra Marinković iz Beograda, jer za samo nekoliko sati njen ljubimac po imenu Đija ide na operaciju!

POTREBNA KRV petface

-Potreban nam je veći pas, koji je u mogućnosti da bude davalac krvi za moju Điju. U 14h je zakazana operacija tumora i ne sme se odložiti, zato vas molim da se hitno jave svi koji žele da mi pomognu, rekla nam je Sandra!

JUNAK IZ OSIJEKA: Pas Scooby dobrovoljno daje krv i spasio je već 10 života!

POTREBNA KRV petface

Đija je Sandrin ljubimac dugi niz godina, jer ju je kao dvomesečno štene uzela iz azila. Nažalost, godien su učinile svoje, tako da je, sada već DEVETOGODIŠNJA ĐIJA, obolela od tumora na slezini. Operacija je urađena pre mesec dana i jedva je preživela.

DIVNO: Pas je donirao krv kako bi jedno mače preživelo!

POTREBNA KRV petface

– Sve je izvađeno i tumor i slezina, ostalo je još metastaza, pa veterinar sada ulaže sve napore da je spasi. Operacija je zakazana u 14h, u ambulanti kod Hale Pionir, tako da nam bukvalno sati otkucavaju, dodala je Sandra!

POTREBNA KRV petface

Znamo da među našim čitaocima ima onih koji ima veće pse i da su vrlo radi da daju krv kada je potrebna. Zato vas molimo da U ŠTO VEĆEM BROJU podelite ovu vest i javite se Sandri na broj telefona: 060/ 55 4444 0!

Hajde da spasimo ĐIJIN ŽIVOT!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.