Naslovna VESTI PSI NOVI SAD: Ukoliko mu ne pronađemo privremeni smeštaj za tri dana, moraće...

NOVI SAD: Ukoliko mu ne pronađemo privremeni smeštaj za tri dana, moraće u azil!

0
PODELI
privremeni smeštaj petface

Privremeni smeštaj je za ovog mališana sada dobro rešenje. Bar privremeni smeštaj! U azil ne može u ovakvom stanju, o ulici da i ne govorimo. Rok je – TRI DANA!

Naime, priča nas vraća u septembar ove godine kada je psa iz Valjeva udario automobil. Sedam dana je proveo sam, u reci, nepokretan,.. Slučajno su ga primetili prolaznici i odvezli hitno u Beograd.

privremeni smeštaj petface

– Prekinuto je 90% kičmene moždine i ostao je oduzet na zadnje noge! Operacija nije bila moguća, tako da je mališan dobio kolica pomoću kojih se kreće. Tada je brigu o njemu preuzela gospođa Zorica iz Novog Sada, priča nam žena koja se javila redakciji Petface-a za pomoć. Želi da ostane anonimna, tačnije u njeno ime „govoriće“ Facebok stranica Pomoć Napuštenim Životinjama Valjevo!

Pročitajte još:
JEDAN ŠER MNOGO ZNAČI: Pomozimo da se pas Bak pronađe i vrati kući!

Gospođa Zorica je mališanu nabavila i kolica, polako ga navikavala na njih i on se danas sasvim solidno snalazi u njima.

privremeni smeštaj petface

Drugarić, kako su ga nazvali, je veseo i raspoložen uprkos nedaćima koja su ga snašla! Gospođu Zoricu je odmah prihvatio, mazio se i lizao joj ruke. Osetio je njenu ljubav i želju da mu pomogne.

Međutim, da ovog borca život ne mazi, dokazalo se još jedanput kada je Zorica saopštila da se seli u inostranstvo te da psa više ne može čuvati.

Pročitajte još:
PRIKLJUČI SE I TI: Pokrenuta akcija „Petarde? Ne, hvala“!

privremeni smeštaj petface

– Hitno mu je potreban dom ili baš Privremeni smeštaj do udomljenja. Nalazi se u Novom Sadu. U ovakvom stanju on ne može u azil, o ulici da i ne govorimo. Imamo rok TRI DANA. Dodala bih i da će sve njegove potrebe, hrana, pelene i ostalo što mu je potrebno BITI PLAĆENO!, rekla nam je ova gospođa.

Da li ima nekoga ko bi pomogao da se Drugarić ne nađe na ulici? Ukoliko ste to baš Vi ili znate nekoga ko bi mogao da mu pruži Privremeni smeštaj kontaktirajte stranicu Pomoć Napuštenim Životinjama Valjevo u inbox!

PODELITE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.