Naslovna VESTI PSI HEROJ: PAS, pit bul, spasio dečaka (9) kog je mama pokušala da...

HEROJ: PAS, pit bul, spasio dečaka (9) kog je mama pokušala da udavi!

0
PODELI
USPAVAN petface

Spasio dečaka – pa postao nacionalni heroj. Što se nas tiče, potpuno zasluženo! Neverovatna priča nas vodi do Australije, gde se u Novom Južnom Velesu dogodila nezapamćena tragedija.

Naime, dvadesetsedmogodišnja žena odvela je dečake – sina i mlađeg polubrata – na obalu reke, a zatim glavu starijeg držala ispod vode, dok je njen petogodišnji sin vrištao. Onda je i njega dovela u vodu i njegovo telo primećeno je kako pluta niz reku.

NAJBOLJI PRIJATELJ: Pas telom zaštitio bebu od vatre i spasio joj život!

Međutim, devetogodišnji dečak je preživeo jer je njega spasio pas, pit bul, koji je napao ženu i sprečio je da ga uguši. Devetogodišnjak je zadobio samo manje povrede i smešten je u bolnicu gde se oporavlja.

spasio dečaka petface

Incident se dogodio u Novom Južnom Velesu u Australiji, gde je nesrećna žena prijatelju veče ranije rekla da “mora da udavi decu”.

Labrador spasio život teško povređenoj ženi, pa dobio medalju za hrabrost!

Nakon što je pas spasio dečaka žena se sama predala policiji, koja je pokrenula istragu, a telo nesrećnog dečaka pronašla nešto kasnije.

Policiju su upozorili deda i baka dečaka, jer su smatrali da su u opasnosti nakon što im je majka izašla iz zatvora uz kauciju.

Dečaci su imali istu mamu, a različite očeve, pa policija sad apokušava da ih locira kako bi preživelog dečaka nakon lečenja dodelili njemu na čuvanje!

TUGA,..

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.