Naslovna VESTI PSI Ovog psa je vlasnik ostavio u šumi, vezanog za drvo, uz poruku...

Ovog psa je vlasnik ostavio u šumi, vezanog za drvo, uz poruku da više ne može brinuti o njemu!

0
PODELI
šumi petface

U šumi, vezanog za drvo, uz poruku da više ne može brinuti o njemu! Tako je ostavljen, posle godina provedenih u zajedničkom domu!

Iako su mnogi pokušali da ga opravdaju i da njegovo pismo shvate kao „srceparajuće“ – mislimo da ovaj nehumani način odricanja od prijatelja nikako ne može biti opravdajuć!

šumi petface

– Ostavio ga je sa na pola punim džakom hrane i porukom koja je rasplakala mnoge. U pismu je stajalo da se vlasnik više ne može brinuti o njemu, jer mu je to preveliko finansijsko opterećenje, rekla je njegova NOVA VLASNICA!

Mešanac pit bula Čarli bio vezan za kontejner i ostavljen da ugine!

šumi petface

Naime, komunalna policija je dobila dojavu da je neko u šumi ostavio krupni otpad, a kada su otišli – imali su šta i da vide. Psa, vezanog za drvo, uz poruku koja je rastužila komunalnu policiju, ali istovremeno i razljutila.

– Iako je vlasnik donekle opravdao svoj čin, nije smeo da ga ostavi u šumi. Mogao je to da učini na humaniji način, ali verujemo da ga je bilo sramota, rekli su „komunalci“.

šumi petface

U poruci je pisalo i da je pas naviknut na žiot u stanu, da se odlično slaže sa macama i malom decom, ali da je poprilično prestravljen kada susreće nove pse. Dodao je još da je velika maza, da je dobro odgojen i da bi voleo da ode u divan dom i ljude, koji će ga voleti.

POLICIJA TRAGA ZA MUŠKARCEM KOJI JE OSTAVIO PSA NA PUTU: Kamere snimile, a uz ogrlicu psa vezana srceparapajuća poruka!

šumi petface

Vrlo brzo, nakon objave, pas je pronašao novi dom i porodicu koja ga zaista obožava.

– Super se uklopio sa našom mačkom i ćerkicom i mislimo da obožava svoj novi dom. Ovaj put zauvek, rekla je NOVA VLASNICA!

Happy end, bar…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.