Naslovna VESTI PSI Sećate se psa, koji je preživeo požar na Novom Beogradu? Evo gde...

Sećate se psa, koji je preživeo požar na Novom Beogradu? Evo gde i kako živi!

0
Šnaucerka petface

Beatris – šnaucerka, koja je preživela požar na novom Beogradu – posetila je  „svoj rodni grad“ 😉 Naime, Milan i Doris Žolnir, novi vlasnici Beatris, posetili su za vikend Beograd, kako bi se upoznali sa svima koji su bili uključeni nakon tragedije koji je zadesio Betrisine tadašnje vlasnike!

NOVI BEOGRAD: Majka i sin stradali u požaru, preživeo PAS, kome hitno treba dom!

Tog 9. marta 2016. godine u požaru u soliteru na Novom Beogradu nastradali su  Nadežda i njen sin Milomir, a njihova mezimica Beatris je čudom preživela. Odmah nakon toga zbrinuta je u JKP “Veterina Beograd”, gde su o njoj vodili računa stručna lica, a pored ostalog operisana joj je i bešika.

Šnaucerka petface

Beatris je nakon toga vreme provodila u Direkciji Veterine Beograd, gde je postala miljenica svih zaposlenih, a posebno Tanje Jovičić – Nikolić. Posle završenih svih pravnih procedura Beatris ulazi u program usvajanja i u tih par meseci tražili su se njeni novi vlasnici, koji bi trebalo da ispunjavaju određene uslove.

A kako je došlo do toga da Beatris svoj život nastavi baš u Kopru kod Milana i Doris, objašnjavaju upravo njeni vlasnici.

VETERINA BEOGRAD: „Beatris, pas iz požara, je KONAČNO spremna za udomljavanje“!

U maju te iste godine, kada je izbio požar, Milan i Doris izgubili su svog dugogorišnjeg mezimca, takođe šnaucera Floppy-ja. On je uginuo nakon 12 godina života i ako su se tada zarekli da više neće imati novog psa, sudbina ih je ipak spojila sa Beom. Kako su bili članovi brojnih grupa, ljubitelja šnaucera, saznali su za ovaj slučaj i da se traže novi vlasnici šnaucerke koja je preživela požar. Tada oni odlučuju da se jave, jer kako objašnjava Doris, posebno ih je dirnula njena tragična sudbina.

Šnaucerka petface

Beatris uskoro slavi sedmi rođendan i uoči toga njeni novi vlasnici odlučili su da je ponovo dovedu u rodni grad i da poseti njene stare prijatelje. Kako kažu, mislili su da nije dobro da je ranije dovedu, jer nije bila spremna. Još se sećaju kako ih je prestravila na samom početku kada su je usvojili, jer je u toku večeri nestala u potpunom mraku, pa su se Milan i Doris isprepadali i pomislili kako su je već izgubili. Međutim već posle nekoliko minuta im se vratila i nikad ih nije napustila.

Pitali ste nas šta je sa psom iz požara! Evo gde se ona nalazi!

Bea sada živi u Kopru u kući sa velikim dvorištem i maslinjacima, u čijoj blizini je i šuma po kojoj trčkara svaki dan. Beogradska leta i zime zamenila je morskom klimom na koju se potpuno navikla. S obzirom da su Milan i Doris ljubitelji trčanja, tačnije Milan je maratonac, Beatris ima i novi hobi – ona bez problema, kako kaže Milan, sa njim istrči 10 km skoro svakog dana.

I kako je tada, uoči njenog odlaska za Sloveniju, rekao direktor Veterine Beograd Budimir Grubić da rastanak sa njom neće biti lak, ipak je svima sada drago da je sreću pronašla baš kod Milana i Doris i da je sudbina bila blagonaklona u njenom slučaju da joj podari da ostatak života provede u predivnoj prirodi, okružena ljubavlju i pažnjom.

Do nekog novog susreta!

Izvor, Foto: www.veterinabeograd.rs

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRETUŽNO: Ovaj dečak je ostao bez kuće, pa sa svojim psom živi na ulici!
Sledeći tekstOvog psa je vlasnik ostavio u šumi, vezanog za drvo, uz poruku da više ne može brinuti o njemu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime