Naslovna VESTI PSI BUCKO HEROJ: Tinejdžeri ga tukli, drogirali i palili ga živog. On danas...

BUCKO HEROJ: Tinejdžeri ga tukli, drogirali i palili ga živog. On danas izgleda OVAKO!

0
PODELI
Tinejdžeri ga tukli petface

Tinejdžeri ga tukli: Maleni Bucko ukraden je iz dvorišta porodične kuće u britanskoj pokrajini Kent. Trojica tinejdžera, od 15 i 16 godina, iživljavala su se nad njim celu noć: drogirali su ga, slomili mu šapu, palili ga živog, a zatim ga bacili u smeće!

– Tinejdžeri ga tukli i nemilosrdno se iživljavali nad njim, a on i dalje ima volje za životom! Nikada do sada nismo videli ništa slično, a videli smo mnogo groznih stvari, izjavila je Karolina iz RSPCA.

Tinejdžeri ga tukli petface

Bucko je sa pravom kažemo HEROJ! Pronađen je nakon šest dana, kako luta uz put i moli za pomoć. Preživeo je! I to čini se njima u inat!

Pročitajte još:
Pretukli psa do smrti i ostavili poruku: „Ha ha pretukli smo ga“!

Tinejdžeri ga tukli petface

– Dvojica iz ove tinejdžerske bande su priznala zločin, jer su mislili da je pas mrtav kada su ga bacili. Njih je sud proglasio krivim prošlog meseca i to za surovo maltretiranje životinja, dodala je Karolina i dodala da im je izrečena kazna od 5 godina nedržanja kućnih ljubimaca kao i novčana kazna u iznosu od 2.000, odnosno 5.800 dolara za ostale mladiće. Takođe moraće da plate celokupne troškove lečenja malenog Bucka!

Tinejdžeri ga tukli petface

Pročitajte još:
PRESLATKO: Pogledajte kako se ovaj slatkiš bori protiv štucanja! (VIDEO)

– Ovi mladići su priznali da su prvo drogirali psa, pa ga pesnicama i nogama tukli, zavrtali i slomili mu vrat. Takođe su koristeći dezedorans u spreju i vatru, zapalili njegovo lice. Ništa i nikada okrutnije nisam čula, dodala je Karolina.

Tinejdžeri ga tukli petface

Samo je čudo kako je Bucko uopšte živ. Uprkos lekovima koje je odmah dobio, Bucko je punih šest dana trpeo neverovatne bolove.

On je danas živ i zdrav i izgleda OVAKO, u zagrljaju i domu svojih vlasnika kojima je vraćen!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.