Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET LJUBAV BEZ GRANICA: veza između velikog psa i jedne bake

LJUBAV BEZ GRANICA: veza između velikog psa i jedne bake

0
PODELI
veza između velikog psa i bake petface

veza između velikog psa i bake: Svaka veza između vlasnika i psa je posebna i duboka – i tu nema dileme. Svako ko je imao tu privilegiju da živi sa psom, zna koliko ljubavi oni mogu pružiti i koliko su posvećeni i lojalni svojim čovekolikim prijateljima. Da li veći pas – znači veću količinu ljubavi?!
Sledeći video svedoči o jednoj snažnoj vezi, između velikog psa, po imenu Snikls i jedne vremešne dame. Oni su stari prijatelji, ali se ne viđaju često – svega nekoliko puta godišnje. Džinovski pas, sa svojom porodicom sa kojom živi, dragu prijateljicu, obilazi u vreme odmora, ili praznicima. Međutim, ovoga puta, ona je njega iznenadila svojom posetom. A video svedoči o njihovom srdačnom susretu posle izvesnog vremena.

veza između velikog psa i bake petface

Snikls je pronađen kada je imao približno mesec dana, a tada je bio mali i ranjiv. Zbog velike količine ljubavi i nege, a pre svega zahvaljujući kvalitetnoj i pravilnoj ishrani, on se sada može pohvaliti svojom impozantnom pojavom.
Velike i masivne pasmine su veoma karakteristične, te stoga njihovoj ishrani treba pristupiti sa posebnom pažnjom. Naime, njih karakteriše duži period rasta i sazrevanja, zatim zbog njihove težine, njihov koštano – zglobni sistem nalazi se pod velikim opterećenjem, a njihov životni vek je nešto kraći u odnosu na pse malih i srednjih rasa. Zbog svega navedenog, psima velikih i ogromnih rasa, nephodno je omogućiti balansiranu ishranu, koja će podmiriti sve njihove potrebe. Trainer Maxi, je uvažio sve ove zahteve, a njihova hrana prilagođena ovim psima, između ostalog sadrži dagnju iz zeleno-usne školjke, koja pomaže pravilnom funkcionisanju zglobova. Kod štenaca velikih rasa, treba kontrolisati težinu, kako ne bi došlo do prebrzog rasta, koji je opterećenje za zglobove i kosti. Takođe, ova hrana je potpuno organska i može se pohvaliti izbalansiranim odnosom energije i minerala.

veza između velikog psa i bake natural trainer petface

Sada kada znate da su se eksperti iz Trainer tima razvili rešenje za ishranu vašeg oooooogromnog psa, svu pažnju možete posvetiti samo – NJEMU.

VIDEO:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.