Naslovna VESTI MAČKE SADA IMA 8 ŽIVOTA – Mačak nekim čudom preživeo pranje u veš...

SADA IMA 8 ŽIVOTA – Mačak nekim čudom preživeo pranje u veš mašini!

0
mačak petface

Mnogim domaćicama pranje gomila i gomila veša predstavlja noćnu moru. Ipak, koliko god im taj kućni posao teško pada, to nije ništa u poređenju slučaja jedne mačke kojoj je pranje veša umalo došlo glave. 😀

Lisa Kif, mlada žena iz Notingema u Engleskoj vredno je radila u svojoj kući kada je začula neobičnu buku koja je dopirala iz njene veš mašine. Kada je bolje pogledala o čemu se radi, malo je reći da je bila zaprepašćena. Umotan u veš u bubnju mašine okretao se njen mačak Tomi. Program pranja je bio podešen na 60 stepeni, a mačak je verovatno potrošio jedan od svojih 9 života, kako bi se spasao.

Pročitajte još:
FOOLEE FURMINATOR: Specijalna četka za krzno ljubimaca smanjuje količinu dlaka u vašem stanu!

mačak petface

Mačka Bobija, koji je bio na ivici kolapsa, njegova vlasnica je odmah odvela u veterinarsku ambulantu. Doktor koji je lečio ovog nestaška, procenio je da se on u mašini nalazio oko dva minuta pre nego što ga je njegova vlasnica opazila i spasila. On je ustanovio da su ovom mačku oči izirititrane od deterdženta i da pored toga nije imao nikakvih drugih tegoba. Kroz nekoliko sati, Bobi se potpuno oporavio.

Vlasnica Lisa je za BBC izjavila da je njen mačak uživao da se penje po veš mašini, a ponekada i da na njoj spava, ali da je bila sigurna da ga je iznela iz prostorije pre nego što je počela sa pranjem veša. Kako je on uspeo se prošunja pored nje, mladoj ženi nikako nije jasno.

Pročitajte još:
MI ZNAMO, A VI: Zašto ova mačka briše pod peškirom?

– Čim sam čula buku, pohitala sam ka veš mašini i odmah sam spazila njegovo krzno umotano sa jorganom. Bila sam prestrašena i odmah sam potrčala da ga spasim, rekla je ona.

mačak petface

Bobi je u ovu nepriliku zapao jer je radio sve ono što mačke obično i rade –  spavao je na neobičnim mestima i rado se pentrao po svim stvarima po kući. Pored ovih, na listi prioriteta svake prave mačke jeste i hrana. Ne samo da svaki vlasnik mačke to zna, već zna i koliko je teško zadovoljiti njihovu probirljivost u ishrani. Zbog svega, nutricionisti iz Trainera upakovali su baš sve one preukusne namirnice, koje mace naprosto obožavaju, a koje ujedno doprinose i zdravlju krznenih lepotica. Ovaj italijanski brend je mislio baš na sve uzraste, posebne potrebe u ishrani kao što je na primer ishrana nakon sterilizacije, na mačke koje imaju osetljive bubrege i za sve njih je razvio tri linije – Natural, Fitness i Personal.

Izaberite omiljeni ukus za vašu mezimicu i uživajte u njenim nestašlucima!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUBAV BEZ GRANICA: veza između velikog psa i jedne bake
Sledeći tekstNEVEROVATAN ŽIVOT KUJE SA ULICE: U Bosni su je hteli da je ubiju, u Češkoj je udomljena i postala terapijski pas!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime