Gileta su vlasnici ostavili zbog SELIDBE. Sada traži vašu pomoć!

Gileta su vlasnici ostavili jer su se selili. Gileta su vlasnici ostavili jer im je tako, očigledno bilo najlakše. Ali, hajde da se vratimo u dane kada je Giel pronađen na ulici kao „nasjlađe štene koje ste mogli da vidite“.

– Gile je pronađen na ulicama Beograda zajedno sa braćom i sestrama kao sasvim malo štene. Znate ono štene koj je najslađe iz legla. Za njega se javilo mnogo udomitelja, jer je bio neodoljiva beba. Birali smo i birali, najpažljivije koliko smo mogli, kako bismo mu pronašli idealan dom kakav svaki pas zaslužuje, priču o Giletu nam započinje Sanja Janićijević.

Pročitajte još:
POKRENUTA AKCIJA: „‪Moj život nema cenu. I ja sam Lesi Bač“. Pošalji fotografiju, spasi pse!

I tako se sreća Giletu osmehnula jednog dana kada je udomljen od strane mladog bračnog para! I baš kako dolikuje jednom idealnom životu, Gile je bio srećan, spavao je u krevetu, bio je voljen, mažen i pažen. Međutim,…

vlasnici ostavili petface

– Njegovi naizgled savršeni udomitelji su ga se odrekli i vratili ga nakon šest meseci i to zbog SELIDBE. Nismo mogli da verujemo da su Gileta vlasnici ostavili i to zbog SELIDBE. Nismo mogli da verujemo da je iko u stanju da ostavi svog kućnog ljubimca zbog ovakvog izgovora, priča nam Sanja.

Tako je Gile vraćen je, a njegovi bivši udomitelji – kako nam kaže Sanja – nijednom nisu pitali za njega.

vlasnici ostavili petface

– Gile sada više nije ono najslađe štene koje je lako udomiti. On je sada jedan divan i predivan, ali sasvim običan pas, kojem je sada teško pronaći dom, jer više nije beba. Ali iako sada ima oko godinu i po dana, on je i dalje potpuno neodoljiv, blesav, pas, jedinstven i poseban u svojoj običnosti, opisuje ga ova divna devojka.

Mesto u pansionu Giletu svakako nije. On je iz toplog mekanog kreveta sada prinuđen da spava u boksu, na betonu, u pansionu Udruženja za zaštitu životinja i prirode “Lesi” iz Bača u kome je još od juna. Udomljava se već 8 meseci i niko se za njega nije javio.

Pročitajte još:
POTPIŠI I TI: Inspekcija zatvara sklonište za pse koje je Milica spasavala sa ulica!

– On samo želi nekoga ko će se zaljubiti u njegove klempave uške i poželeti da bude pored njega zauvek. Umiljat je, veseo, razigran, odlično se slaže sa drugim psima, uz to je i kastriran, vakcinisan i čipovan. Srednjeg je rasta, mešanac ko-zna-čega, izuzetno nežan pas, željan ljubavi i igre, maženja i češkanja. Pružite šansu ovom „avlijaneru“, običnom poput svih koje srećete na ulicama svakog dana, a opet sasvim jedinstvenog i neponovljivog, pružite mu dom i ljubav i nećete se pokajati, jer on samo mrvicu vaše pažnje vraća višestruko, do detalja nam objašnjava Sanja njenog – očigledno – miljenika 😉

vlasnici ostavili petface

Sve informacije oko udomljenja Gileta možete dobiti od
Sanje – 0638171166 i Danice – 0643289594!

Sanja i njeni prijatelji osim o Giletu, brinu o još šest pasa, tako da je nemoguće da Giel ostane kod njih. Dugovi su se nagomilali i sada iznose preko 300€, a sve finansiraju iz svog džepa. Ukoliko ne možete da udomite Gileta, možda ćete moći da pomognete ovim divnim devojkama u borbi za bolji život napuštenih pasa.

PODELITE!