Naslovna VESTI PSI NEVEROVATNA ODANOST – Ulični psi čekaju BESKUĆNIKA ispred bolnice

NEVEROVATNA ODANOST – Ulični psi čekaju BESKUĆNIKA ispred bolnice

0
psi čekaju ispred bolnice

Ovakvo prijateljstvo i ljubav postoji samo među bićima koja dele istu sudbinu. Priča iz Brazila nas je potresla jer ovakvu neverovatnu odanost mogu da pokazuju samo psi. Tužna sudbina ih je povezala i održala u nemogućim uslovima.

psi čekaju ispred bolnice

Luiz je beskućnik koji ćivi na ulicama grada Ćianorte u Brazilu. Živi sam, ali nije usamljen. Ima prijatelje a to je grupa uličnih pasa koja ga prati i ne odvaja se od njega. Dele sve, a to nije mnogo. Život na ulici nije ispunjen srećom i bogatstvom.

Pročitajte i ovo: MEDVEDICA dovela svoje MEČE na zabavu u dečjem igralištu

Jedne noći, Luiz je doživeo moždani udar. Kada ga je hitna pomoć našla bio je okružen svojim prijateljima. Psi su trčali za ambulantnim vozilom sve do bolnice u koju je Luiz prebačen. Nisu odustajali od svog prijatelja. Kada je Luiz unet u bolnicu šest pasa je ostalo ispred ulaza.

psi čekaju ispred bolnice

Zavijali su i lajali. Niko nije uspeo da ih otera. Posle nekog vremena, legli su na pločnik ispred ulaza odlučni da čekaju Luiza. Prolazili su sati, a psi nisu odustajali. Srećom, Luizovo stanje nije bilo kritično i opasno. Sutradan je otpušten iz bolnice. Izašao je na izlaz koji je bio na drugoj strani zgrade i prebačen je u kuću svog brata. Nije znao da ga prijatelji i dalje čekaju.

psi čekaju ispred bolnice

Psi su i dalje čekali svog prijatelja. Kada su shvatili da oni neće odustati od Luiza, ljudi iz jedne organizacije koja se bavi zaštitom uličnih pasa organizovali su ponovni susret beskućnika i njegovih vernih pratilaca. Susret je bio potresan i dirljiv.

Pročitajte i ovo: PRETUŽNA SUDBINA: Njen DOM je bilo ĐUBRIŠTE!

Nažalost, sudbina ovog beskućnika i njegovih prijatelja je neizvesna. Šta će biti sa njima trenutno niko ne zna.

Izvor:  dogfull.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMEDVEDICA dovela svoje MEČE na zabavu u dečjem igralištu
Sledeći tekstUMIRAO JE U BOLOVIMA – Priča NAPUŠTENOG PSA o životu na ulici

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime