ZRENJANINCI POKRENULI AKCIJU: Stigli su vrući dani, sipajte vodu napuštenima!

Stigli su vrući dani, sipajte vodu napuštenima. Ovako bi se mogla opisati nova akcija koju su pokrenuli Zrenjaninci!

Ukoliko nas redovno pratite, onda znate da je prošle godine slična ideja potekla od jednog Vršačina, Tomislava Mrčele, koji je došao na genijalnu ideju – da pokrene akciju izazov pod nazivom Sunce prži, sipaj vode. Podsetite se:

Sunce prži, sipaj vode napuštenima: Akcija kojoj su se priključile i poznate ličnosti!

Obzirom da je prethodnih dana temperatura prelazila i preko 30 stepeni, Zrenjaninci koji stoje iza stranice Ljubica, Ena & Prijatelji pokrenuli su nešto slično i u svom gradu!

vodu napuštenima petface

– Stigli su vrući dani. Ovo je poziv svima da iznesu svežu vodu napuštenima, ostave je ispred svog ulaza, kuće ili firme gde rade i redovno je menjaju. Uličnim drugarima sada već postaje teško, napisali su oni!

Pročitajte još:
POMOZI I TI: Beograđanka pokrenula akciju – KUĆICE ZA NAPUŠTENE PSE!

vodu napuštenima petface

Ideja je sledeća: sipate svežu vodu, ostavite na mestu gde se sakupljaju napuštene životinje, zatim uslikate „kutak“ i pošaljete fotografiju na stranicu Ljubica, Ena & Prijatelji.

vodu napuštenima petface

– Napravićemo album da se vidi da Zrenjaninci vole i poštuju svoje čupave susede! I ne samo čupave, kod nas dolaze i gugutkice. Ideja je da se afirmiše briga o napuštenim gradskim čupavcima. Mi, grupa građana sa Bagljaša, želi da ohrabri sve koji vole životinje da o njma bez straha i brinu. Da vidimo da nas ima i da budemo podrška jedni drugima, napisali su!

vodu napuštenima petface

Dakle, shvatili ste. Ne vidimo nijedan razlog da se ova akcija ne proširi i na ostatak Srbije! Ideja je super, ali i krajnje korisna! Pomoći ćete onima kojima je vreo asfalt dom da se bar na trenutak osveže i sakriju u neki hlad!

BRAVO!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0