Pevačica zaključala bebu u kolima, pa okrivila pse!

Keri Andervud svetu je postala poznata nakon pobede u „Američkom idolu“, ali i nakon nedavne scene kada je zaključala bebu u kolima, pa okrivila pse za to!

Kako prenosi „Time“, pevačica Keri Andervud se našla u jako neprijatnoj situaciji i na udaru kritika, nakon tvita:

– Kad tvoji psi uspeju da zaključaju sebe, sve tvoje stvari i bebu u kolima, pa moraš da razbiješ prozor da bi ušla.

Naime, kada je shvatila da je njen 4 meseca star sin Isaja ostao u sutomobilu, koji se pri tome zaključao, Keri je razbila prozor i spasila sina uz pomoć rođaka.

zaključala bebu petface

Kako su je svi osudili za to što je sina ostavila zaključanog u automobilu, pa potom i okrivila pse, ona je pokušala da objasni da je to moguće zbog specifičonsti brave i dodala kako je na kraju sve u redu, sem razbijenog prozora – naravno.

Međutim, iz jedne kompanije koja se bavi sigurnosnim bravama kaže da je ovo hrabri potez pevačice, jer je ustvari na neposredan način priznala ono što mnogi „guraju pod tepih“.

– Ovo je zapravo vrlo česta pojava, ali nemamo statistiku o tome koliko tačno slučaja zaključavanja u kolima imamo. Bitno je da dete nije povređeno. Dešava se – roditelji preduzimaju sve mere predostrožnosti, čine sve da bi zaštititli svoju decu, pa osiguravaju i brave iznutra. Spustite ključeve na sekund, trenutak nepažnje i eto..dete ostaje u kolima, rekli su iz ove osiguravajuće kompanije.

Ostaje nepoznato da li su se psi zaista “zaigrali”, ili je kako kažu iz kompanije ovo bio “mamin trenutak nepažnje”.