Naslovna VESTI Kristina ima ljubimca čiji će vas zarazni smeh oraspoložiti ODMAH! (VIDEO)

Kristina ima ljubimca čiji će vas zarazni smeh oraspoložiti ODMAH! (VIDEO)

0
PODELI
zarazni smeh petface

Da neki psi imaju zarazni smeh – znali smo odvano! Oni nas neretko orapsolože i nasmeju kada smo tužni. Ali, danas smo otkrili jednu podjednako zanimljivu životinju!

Naime, Kristina Šafer je vlasnica jednog nesvakidašnjeg ljubimca. U pitanju je polarna lisica, pootpuno naviknuta za život u stanu i okruženju ljudi! Oni žive u Mičigenu, a osim što su tamo postali prave zvezde Kristina i Arči su dostigli popularnost i na svetskom nivou. I to, zahvaljujući Arčiju, čiji će vas zarazni smeh oraspoložiti ODMAH!

Pročitajte još:
LJUBAV KOJA TOPI SRCE: Lisica i čovek najbolji prijatelji! (VIDEO)

Lija je naučena da se nasmeje na komandu, tačnije čim čuje smeh nekog durgog bića. Kristina je sve ovo i usnimila, a video je postao viralan za samo nekoliko dana!

zarazni smeh petface

Kristina kaže da je Arči prosto rođen da ljudima oko sebe i svima koji su videli njegov zarazni smeh garantovano popravlja raspoloženje na maksimum.

Pročitajte još:
KRAJ: Zabrana gajenja kuna zbog proizvodnje krzna!

Pa mi smo oduševljeno i nekoliko puta kliktali na PLAY, jer prosto nismo mogli da verujemo da nešto ovako smešno postoji 😀

UŽIVAJTE!

Polarna lisica, takođe poznata i kao arktička lisica, je mala vrsta lisice nastanjena na hladnim arktičkim oblastima Severne hemisfere koja menja boju krzna u zavisnosti od godišnjeg doba. Priča o njima počinje u vreme najveće pomame za pravim krznom, kada je bunda od polarne lisice predstavljala znak “elegancije i glamura.”

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.