Naslovna VESTI PSI Na Zvezdari nestao Roko, štene šarplaninca. DA LI STE GA PRIMETILI?

Na Zvezdari nestao Roko, štene šarplaninca. DA LI STE GA PRIMETILI?

0
štene šarplaninca petface

Štene šarplaninca, staro četiri meseca, član porodice Samoceta. Nestao pre dva dana, 22. marta, iz dvorišta porodične kuće. Vlasnici očajno pokušavaju da ga pronađu, doslovno su mu na tragu, a ovoj potrazi se uključujemo i mi.

– Neko je razvalio kapiju i verovatno pokušao da ga ukrade. Budući da štene šarplaninca nije još išlo u šetnju i nije naučeno na povodac, lopovu je jedino preostalo da ga nosi po kiši. Verovatno je odustao i ostavio štene na ulici. Viđeno je u utorak, ali jedna od članica grupe Izgubljeni I Nadjeni Psi U Beogradu nije uspela da ga uhvati, u pomenutoj grupi napisala je Rokova vlasnica Jovana Samoceta.

Pročitajte još:
DA LI STE GA VIDELI: Potraga za Deksterom – nema ga već 3 dana! POMOZITE!

Štene šarplaninca je, dalje je utvrđeno, nastavilo da luta. Da je tu u kraju potvrdila je i žena, kojoj je prestrašeni pas ušetao u dvorište, ali ubrzo i otišlo dalje. Jovanin tata je nakon višesatnog traženja dobio informaciju da ga je vlasnik jednog objekta video i nahranio, a da je potom stpuio u kontakt sa dečkom Jovanom koji ga je tražio!

štene šarplaninca petface

– Ono što je sigurno je da kod nas u porodici ne postoji Luka, pa smo stogla zaključili da Luka želi novčanu naknadu. Možda je Luka i lopov, kome je štene pobeglo, napisala je Jovana.

Pročitajte još:
SVILAJNAC: Prošlo je skoro 2 godine, a Stefi i dalje traga za ukradenim psima!

Očajni u želji da ponovo budu sa svojim prijateljem, porodica Samoceta moli sve da brate pažnju na Rokove fotografije.

– Mi smo porodica Samoceta i molimo sve koji mogu da nam pomognu, da se uključe u potragu. Nalazaču sledi i nagrada od 100 eura. Ukoliko imate bilo kakve informacije molimo da pozovete na broj telefona: 069 2888883, dodala je Jovana.

Dakle, PODELITE na što više mesta, Roko je tu negde! Molimo posebno one koji žive u beogradskom naselju Zvezdara da otvore šiiirom oči!

Hajde da Roka vratimo porodici!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKristina ima ljubimca čiji će vas zarazni smeh oraspoložiti ODMAH! (VIDEO)
Sledeći tekstMenadžer jednog restorana je dobio otkaz zato što je odbio da usluži slepu ženu sa njenim psom vodičem!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime