Naslovna VESTI PSI HAPPY END: Pas iz Koceljeve je ZBRINUT, nakon što ga je jedan...

HAPPY END: Pas iz Koceljeve je ZBRINUT, nakon što ga je jedan čovek 12 dana hranio i brinuo o njemu!

0
ZBRINUT petface

Pas je ZBRINUT! Ovo su bile vesti, srećne vesti, koje smo primili u redakciju! Još jednom se dokazala moć društvenih mreža, šerovanja, deljenja i što je najvažnije – PRIČA O PSU JE DOBILA SREĆAN EPILOG!

KOCELJEVA: Pas u stravičnom stanju čeka na istom mestu i moli za pomoć!

– Pas iz Koceljeve je ZBRINUT. Nalazi se u veterinarskoj ambulanti “Marko Vet” u Lazarevcu, a brigu o psu sam ja preuzela, napisala nam je Ana!

ZBRINUT petface

D apodsetimo, nesrećan pas sa očiglednim kožnim oboljenjem, pojavio se pre nekoliko dana u selu Goločelo, kod Koceljeve. 12 dana je jedan dobar čovek hranio psa, brinuo o njemu i pokušavao da nađe pomoć! Putem društvenih medija, fotografije psa su se delile brzinom svetlosti, a nakon i naše priče PAS JE ZBRINUT!

ZBRINUT petface

– Velika prašina se digla oko njega i čoveka koji ga je hranio 12 dana. Najbitnije je da je pas na sigurnom. Ustanovljena je piodermija i demodeks, 4d je negativan na našu veliku srecću, tako da će curica za mesec dana biti kao nova, dodala je Ana!

PRETUŽNO: Pronašli štene, staro 10 dana, kome su pokušali da odrežu rep i bacilli ga u jarak!

ZBRINUT petface

I nama je srce puno i HVALA veliko svima koji su u zbrinjavanju psa učestvoali – od Coleta, koji ga je hranio, do svih onih koji su šerovali priču, kako bi pas bio sklonjen sa ulice i pravovremeno podvrgnut lečenju!

SREĆNOOOO MALIŠA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.