Naslovna VESTI PSI KOCELJEVA: Pas u stravičnom stanju čeka na istom mestu i moli za...

KOCELJEVA: Pas u stravičnom stanju čeka na istom mestu i moli za pomoć!

0
KOCELJEVA petface

Mesto – KOCELJEVA. Zdravstveno stanje psa – stravično. Ovo je ukratko ono što smo na prvo čitanje poruke, koja je stigla u redakciju, zapamtili. Taj pogled psa koji čeka nečiju pomoć ne možemo zaboraviti 🙁

ČARLIJEVA druga šansa: Udomljen, iako je star i neizlečivo bolestan!

Psa je pronašao Cole Maksimović, koji ga je – zbog nemogućnosti da preuzme brigu o njemu – odmah oglasio na svom Facebook profile! Takođe, kako je naveo, odmah je obavestio i veterinarsku stanicu u Koceljevi, koja je zadužena za kraj u kome živi. Njihov odgovor je da nisu nadležni i da se obrati veterinarskoj inspekciji u opštini.

KOCELJEVA petface

– Dođem do njihovog broja, javi mi se inspektor, iznesem mu problem i dobijem sledeći odgovor: “Ako bi išli legalnim putem ,ja bih morao napraviti zapisnik, proslediti ga Ubskom azilu, pa da oni dođu da pokupe psa. Problem je što oni izlazak naplaćuju 15.000,00 dinara, a ja ne raspolažem tim budžetom. Najbolje bi bilo da vi to rešite neregularnim putem, samo tiho i polako. Ili vam evo broj predsednika, pa ako on odobri sredstva ja ću pozvati azil, napisao je Cole na svom profilu.

Ostavljen je zato što je star i bolestan, a onda su naišli dobri ljudi koji su spasili!

Šokiran ovim razgovorom, Cole je naveo da on “nije ubica pasa i da mu ne pada na pamet da se psa reši”. Obzirom da nema mogućnosti da o njemu i brine i pruži mu neophodnu i hitnu negu, zamolio je sve koji mogu da pomognu i preuzmu psa!

Ukoliko pznajete nekoga ko bi mogao da mu pomogne, pišite na profil Cole Željka Maksimović!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstINĐIJA: “Jedan vlasnik i njegov pas terorišu SVE vlasnike i ljubimce u gradu, a nadležni ĆUTE”!
Sledeći tekstNOVE VESTI O COKI: Pre 22 godine ZOO VRT je POKLONIO V.S. jedno štene crnog vuka!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime