Naslovna VESTI PSI KOCELJEVA: Pas u stravičnom stanju čeka na istom mestu i moli za...

KOCELJEVA: Pas u stravičnom stanju čeka na istom mestu i moli za pomoć!

0
KOCELJEVA petface

Mesto – KOCELJEVA. Zdravstveno stanje psa – stravično. Ovo je ukratko ono što smo na prvo čitanje poruke, koja je stigla u redakciju, zapamtili. Taj pogled psa koji čeka nečiju pomoć ne možemo zaboraviti 🙁

ČARLIJEVA druga šansa: Udomljen, iako je star i neizlečivo bolestan!

Psa je pronašao Cole Maksimović, koji ga je – zbog nemogućnosti da preuzme brigu o njemu – odmah oglasio na svom Facebook profile! Takođe, kako je naveo, odmah je obavestio i veterinarsku stanicu u Koceljevi, koja je zadužena za kraj u kome živi. Njihov odgovor je da nisu nadležni i da se obrati veterinarskoj inspekciji u opštini.

KOCELJEVA petface

– Dođem do njihovog broja, javi mi se inspektor, iznesem mu problem i dobijem sledeći odgovor: “Ako bi išli legalnim putem ,ja bih morao napraviti zapisnik, proslediti ga Ubskom azilu, pa da oni dođu da pokupe psa. Problem je što oni izlazak naplaćuju 15.000,00 dinara, a ja ne raspolažem tim budžetom. Najbolje bi bilo da vi to rešite neregularnim putem, samo tiho i polako. Ili vam evo broj predsednika, pa ako on odobri sredstva ja ću pozvati azil, napisao je Cole na svom profilu.

Ostavljen je zato što je star i bolestan, a onda su naišli dobri ljudi koji su spasili!

Šokiran ovim razgovorom, Cole je naveo da on “nije ubica pasa i da mu ne pada na pamet da se psa reši”. Obzirom da nema mogućnosti da o njemu i brine i pruži mu neophodnu i hitnu negu, zamolio je sve koji mogu da pomognu i preuzmu psa!

Ukoliko pznajete nekoga ko bi mogao da mu pomogne, pišite na profil Cole Željka Maksimović!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.