Naslovna VESTI PSI ZEMUN: Pas živi u jezivim uslovima, a vlasnik hoće da ga uspava...

ZEMUN: Pas živi u jezivim uslovima, a vlasnik hoće da ga uspava jer „mu nije bitan“!

0
PODELI
Zemun petface

Priča nas vodi u ZEMUN, Vojni put, i do Tatjaninog komšije koji psa drži u ovim, ne možemo to ni nazvati, USLOVIMA. Ona na sve načine pokušava da mu pomogne, samo da se pas odatle izvuče! Na svom Facebook profilu je zato obajvila priču i apel da joj ljudi dobre volje pomognu!

– Ovo je komšijin pas, koga hrani pomijama. Pas koji je imao preko 100 krpelja na sebi. Ja sam mu stavila neko sredstvo od kog je spalo dosta krpelja, ali ne i sve. Danas sam od svog psa uzela ogrlicu i odnela njemu u nadi da će spasti krpelji. Čovek me je zvao u 9h jutros da mi kaže kako će psa da uspava, jer mu nije bitan, napisala je Tatjana!

Zemun petface

Prema njenim rečima, on psa muči, jer mu nije bitan, ali uprkos tome mališan je živahan, veseo, lepo jede,…

TUŽNE VESTI: Uginula ženka labradora, koju je vlasnik zanemario!

– Hoće da ubije psa bez razloga, eto on je odlučio da mu ne treba. Ja nisam u mogućnosti da pomognem više, mogu da obezbedim prevoz, hranu, samo da se javi neko ko bi udomio ovog jadnčcka i spasio mu život, kaže Tatjana!

Zemun petface

Pas se nalazi u Zemunu i za sada je, kako Tatjana kaže, okej.

Svađala sam se sa njim i objasnila da ću uzeti psa, tako da ne verujem da će smeti da ga uspava! Odnela sam mu hranu i sad je najbitnije naći mu nekog ko će da ga voli, čuva i brine o njemu. Naravno potreban je veterinar, da proveri njegovo stanje i da mu antibiotike. Deluje živahno iako je ispijen i izmučen. Kad priđem boksu on izađe iz kućice, obraduje se, dodala je Tatjana!

TUŽNA SUDBINA: Napuštena kujica bila je toliko gladna da je jela kamenje i foliju!

Mnogi su se nakon objavljene priče javljali, ali ona naglašava da pas nije ukraden, jer kaže – viđa ga poslednjih nekoliko godina!

Zemun petface

Već par godina, koliko sam sa dečkom, taj pas je tu samo ja nikad nisam našla za shodno da uđem nekom u dvorište. Sve dok nisam videla da moji psi, uprkos tome što ih redovno tretiram protiv buva i krpelja, donose krpelje u kuću. Skontala sam da odatle donose parazite i kad sam došla, imala sam šta da vidim. Prvo me je vlasnik lagao da nema pare za veterinara, a kad sam mu u dva navrata dala novac da ga odvede kod veterinara, pas je bio u istom stanju, dodala je Tatjana!

Ukoliko neko može da pomogne, da se ovaj jadničak izmesti, bar privremeno – neka kontaktira Tatjanu, na njenom Facebook profilu!

Dakle, u pitanju je ZEMUN, Vojni put i pas kojem HITNO TREBA POMOĆ!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.