Naslovna VESTI PSI OTROVAN PAS KALUĐERICA: Vlasnik tvrdi da je to peti pas po redu,...

OTROVAN PAS KALUĐERICA: Vlasnik tvrdi da je to peti pas po redu, stradao od istog trovača! (VIDEO)

0
otrovan pas kaludjerica petface

Još jedan pas je stradao, vlasnik kaže da je on peta žrtva od istog čoveka koji postavlja otrov. Nije više ni bitno koji je po redu, da je jedini bilo bi previše. Ovo je zaista teško za poverovati. Neko u glavnom gradu Srbiju u 21. veku i dalje truje životinje. 

Ovaj pas je preminuo, nakon trovanja, iako je dobio sav mogući veterinarski tretman ipak je preminuo. Stanje mu se pogoršalo i nije imao šanse da se izvuče. Trzao se i povraćao braon supstancu. Zaista strašno.

PROČITAJTE I:

DOBAR PRIMER IZ KOMŠILUKA: “Vi samo udomite, a mi plaćamo troškove!”

-Tražim trovača pasa u blizini okretnice 309 u Kaluđerici. Ako neko zna nešto neka pomogne. P.S. Ona je peti pas koji je stradao od istog manijaka. ZA SVE KOJI NE ČITAJU PAS JE USPAVAN NAKON ŠTO MU SE POGORŠALO STANJE, napisao je na svom Fejsbuk profilu vlasnik nesrećnog psa. 

Vlasnik je u komentarima ispod posta objasnio da je pas uspavan kada je upao u komu. Takođe je više puta naveo da je snimao svog psa pre vođenja na veterinarski tretman.

-Snimao sam pred vođenje kod veterinara ukoliko mu bude nešto značilo. Dan pre je provela kod veterinara. Nisam snimao, jer mi je potreban snimak pobogu, objasnio je vlasnik.

POGLEDAJTE VIDEO TROVANJA PSA – UPOZORAVAMO UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: OVDE

PROČITAJTE I:

OTROV U SURČINU: Poslednjih dana neko je počeo da postavlja otrov u Surčinu, nadležni neće da reaguju!

Moramo da podsetimo na to, da je i nedavno, pre nekoliko dana pronađen otrov u dva navrata u Surčinu. Prvo se otrov pojavio u otvorenom pakovanju paštete, a u drugom slučaju je bio ubačen u kobasicu. 

MORAMO ZAUSTAVITI OVO!!! 

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSLAVONSKI – BOSANSKI BROD: Ostavljali su ih na deponiji, ona ih je spasavala, sada im preti poplava!
Sledeći tekstPRIČA O TRI MAJKE: Ovo su samo tri, od bezbroj bezimenih ženki sa štencima, koje su molile ljude za pomoć! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime