Naslovna VESTI PSI BRAVO KOMŠIJE: Izradili prve patike na svetu, koje pozivaju na UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA!

BRAVO KOMŠIJE: Izradili prve patike na svetu, koje pozivaju na UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA!

0

Kada kupujete patike, prvi kriterijum vam je verovatno udobnost i praktičnost, potom i izgled ili pak kvalitet! Od danas ćete na ovu listu kriterijuma, moći da dodate i – UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA! Iako na prvu pomisao, patike i životinje i nisu u korelaciji, varate se!

Brend “Sugar Ants” izradio je prve patike na svetu koje pozivaju na udomljavanje životinja. Kako? Tako što ćete kupovinom svakog para određeni iznos donirati za neki od slavonskih azila za životinje.

I MOJE KRZNO JE SREĆNE BOJE: Zašto niko ne udomljava crne mačke?

 Na gazištima, unutar patika, stoje poruke “Ne kupuj! Udomi!”, a možete da birate da li želite da nosite mačke, lenjivce, pande,..

patike petface

Spojili smo modu i humanost, jer kupovinom svakog para ovih patika određeni iznos donirate za neki od slavonskih azila za životinje. Pomozite nam da se priča o ovom vrednom projektu proširi, napisali su na svojoj Facebook stranici Sugar Ants putem koje možete i poručiti svoj par patika!

Poznati hrvatski glumac, Slavko Sobin, na crveni tepih sa UDOMLJENIM PSOM!

patike petface

Patike dolaze oslikane u tri motiva: pande, mačke i lenjivci, a reč je o prepoznatljivom modelu „startasica“, hrvatskog brenda Borovo sa kojim „Sugar Ants“ verno sarađuje. 

Inače, ukoliko niste znali „Sugar Ants“ je hrvatski brend odeće, čiji su motiv životinje – one su po filozofiji brenda slobodne, mogu da budu sve što one žele, čime se trude da promovišu potrebu ljudi d aih zlostavljaju, zatvaraju u cirkusima, zoo vrtovima,…

patike petface

Komšije, 100 puta BRAVO od nas!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSRBIJA: Pogledajte koja NAŠA POZNATA KOMPANIJA je rekla NE KRZNU, jer „vole životinje“!
Sledeći tekstDivni čovek spasava život mačeta sa jednim okom

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime