Naslovna VESTI PSI Pas dva puta vraćan u sklonište, GUBIO JE SVAKU NADU da će...

Pas dva puta vraćan u sklonište, GUBIO JE SVAKU NADU da će ikada pronaći dom!

0
gubio je svaku nadu petface

Nakon što je dva puta u sedma meseci svog života vraćena u sklonište, Lola je znala da će, ako ikada više bude dobila šansu za novim domom, morati biti jako oprezna. A kada je Kristina Antonuči ušla u Second Chance Rescue u julu bila je sigurna šta će učiniti.

Antonuči je pretraživala po internetu skloništa i tako videla šareno krzno Lole. Lola je Antonučijevu podsetila na dane kada je ona bila dete i kada je imala mešance kakav je ovaj.

PROČITAJTE I:

NAJOKRUTNIJI SNIMAK IKADA: Pas se grčevito trudio da uđe u kola, dok su ga ostavljali! (VIDEO)

-Sećam se da kada sam videla njenu sliku odmah sam znala da moram da je dovedem kući. Kada je došla da o mene sela mi je na stopala i pogledala me, rekla je Antonuči.

Nažalost, Lolina sudbina je bila veoma loša. Nju su kupili jednom tinejdžeru koji ju je ubrzo ostavio, a drugi put kada je usvojena njen vlasnik je potcenio njene potrebe. Slušajući priče o Loli, Antonučijeva je odlučila da je usvoji. To je isto prihvatila i Lola koja se nije odvajala od svoje nove mame.

gubio je svaku nadu petface

-Prve noći kada sam je dovela kući, ona je samo ležala, satima na meni i ja sam je grlila. Iznenadila sam se koliko me je brzo prihvatila, rekla je Antonučijeva.

Bila je veoma srećna, što će ostati zauvek u kući svoje vlasnice. Iako je Lola pravila nestašluke kada je došla u novi dom, kopala i vadila cveće iz zemlje, njenoj novoj mami nikada nije palo na pamet da je ponovo vrati u sklonište.

PROČITAJTE I:

SRCEPARAJUĆA SLIKA: Psi u Zemunu privukli pažnju, ali ne i pomoć!

-Lola me je naučila stripljenju i upornosti. Ne možete odustatu bez obzira na izazove, niko nije savršen, kazala je Antonučijeva.

Loli je dovedeno i društvo, njen brat Leni i sada oboje patroliraju po dvorištu, što se čini da je trenutno mnogo bolja zabava od kopanja.

gubio je svaku nadu petface

Sada ne zadaje glavobolje svojoj vlasnici, ako ih je ikada i zadavala. Strpljenjem se sve postiže, pa i nestašan pas vremenom postane lepo i umiljato kuče.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSvi su otišli na praznična putovanja i niko nije mogao pomoći ŠTENCIMA SMRZNUTIM skoro do smrti!
Sledeći tekstLOVAC osuđen zbog ubistva jelena: Kazna godinu dana zatvora i gledanje u Bambija jednom mesečno!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime