Naslovna VESTI PSI NAJOKRUTNIJI SNIMAK IKADA: Pas se grčevito trudio da uđe u kola, dok...

NAJOKRUTNIJI SNIMAK IKADA: Pas se grčevito trudio da uđe u kola, dok su ga ostavljali! (VIDEO)

0
najokrutniji snimak ikada petface

Nakon ovog snimka zagrlite svog psa i pokažite mu koliko ga pazite, da bi se osetio sigurno i voljeno. The Sun je preneo srceparajući snimak iz Stoke on Trentu u Ujedinjenom Kraljvestvu, kako jedan neodgovorni vlasnik okrutno ostavlja svog psa na ulici. Ovog psa su kasnije spasitelji nazvali Snup.

-Morate pogledati snimak kako biste shvatili koliko je to strašno. Pogledajte samo tog psa koliko se grčeviti trudi da uđe u kola nakon što je shvatio da je ostavljen. Ne mogu da razumem kako je neko to mogao da uradi, rekla je Natali Perehovski službenik za dobrobit životinja.

PROČITAJTE I:

SRCEPARAJUĆA SLIKA: Psi u Zemunu privukli pažnju, ali ne i pomoć!

Kraljevsko društvo za prevenciju nasilja nad životinjama RSPCA pokrenulo je istragu u slučaju Snupa nakon što je pronašlo ovog psa u krevetu na ulici kojeg je takođe okrutni vlasnik izbacio zajedno sa psom.

-Skenirali smo čip i pronašli smo dva prethodna vlasnika, ali oni nisu bili odgovorni za izbacivanje ovog psa, objasnila je Perhovska.

najokrutniji snimak ikada petface

Interesantno je to da se na snimku pored čoveka koji ostavlja psa, vidi na suvozačevom sedištu još jedan čovek i svi žele što pre da saznaju ko je to.

Nakon pregleda veterinara utvrđeno je da je pas u dobrom zdravstvenom stanju, smatra se da im dve godine. Trenutno se nalazi na privatnom čuvanju gde će dobiti svu potrebnu negu.

Nesrećni pas koji je prvo mislio da se njegovi vlasnici šale sa njim, očajnički je pokušavao da se vrati u automobli čak je i pokušao da ga stigne. Sada mu je potrebna ljubav i topao dom, sa ljudima koji će ga voleti i brinuti se za njega.

Njegova priča je podsetnik za sve, da se vide ove ružne scene i da se još jedno svako zamisli pre nego što napravi ovako nešto.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.