Naslovna VESTI PSI NAJSLAĐI LOPOV IKADA: Nestale su čizme, a kada su pogledale snimak, sve...

NAJSLAĐI LOPOV IKADA: Nestale su čizme, a kada su pogledale snimak, sve je bilo jasno! (VIDEO)

0
najsladji lopov ikada petface

Kada je Keli Dent videla postove svoje prijateljice Susan na Fejsbuku o medicinskim čizmama koje joj nedostaju, setila se da ona ima jedne koje nije koristila, pa je želela da joj pokloni. Sutradan ujutro, stavila je čizme na prednji trem kuće da bi ih pokupila kasnije tog dana i odnela Susani, a onda krenula na posao oko 7 ujutro.

Dent se vratila sa posla oko 16 časova i videla da je čizma nestala. Pretpostavila je da ju je Susan pokupila, ali joj se malo kasnije začulo zvono na vratima. Susan je tražila čizmu.

Zbunjene, dve žene su počele da gledaju snimke sa sigurnosne kamere na vratima Keli Dent, pokušavajući da otkriju ko je sa trema mogao da ukrade čizmu.

-Mnogo se mačaka motalo tuda. Zatim smo videle poštara kako donosi paket, a onda smo videli krivca, i počele smo gromko da se smejemo, rekla je Keli Dent.

PROČITAJTE I:

VEZANA ŽICOM, spavala u buretu i silovana ko zna koliko puta…

Videle su na snimku Finija, svog novog suseda kako krade čizmu. Fini je zlatni retriver, komšijski pas. Iako se nisu zvanično upoznale sa Finijem, otišle su do njegove kuće, pokazale su video i komšije nisu verovale šta je njihov pas uradio.

Svi su se smejali i bilo im je neizmerno simpatično sve ono što su videli. Kada je Fini ušao u sobu vrteo je repom. On je samo želeo da donese čizmu svojoj mami.

Fini i Dent su kasnije postali veoma bliski prijatelji, a Dent mu svakog dana daje poslasticu kada ujuturo krene na posao.

-Sada se srećemo dva puta dnevno i zaista je umiljat i divan pas, kaže Dent.

A sada možete i pogledati snimak malog lopova, koji nije nikoga iznervirao, već naprotiv, sve je nasmejao:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAPAKOVANI I OSTAVLJENI: Ostavili su kutiju ispred jednih vrata, sa porukom da je vlasnica bolesna…
Sledeći tekstNISU MOGLI DA VERUJU: Ako ste mislili da je mačka probila zid glavom…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime