Naslovna VESTI PSI VEZANA ŽICOM, spavala u buretu i silovana ko zna koliko puta…

VEZANA ŽICOM, spavala u buretu i silovana ko zna koliko puta…

0
vazana zicom petface

-Beograd, 2019. godina! Da li je moguće da je neko u stanju da drži živo biće u ovakvim uslovima? Da li je moguće da psa od 5 kilogram, ako ima i toliko, jer je mučenica kost i koža, neko drži vezanu ŽICOM na dužini od, možda pola metra sa buretom koje bi trebalo da joj bude neki zaklon, napisali su dosta ljutito iz Udruženja Beta iz Beograda na svojoj Fejsbuk stranici pre nekoliko dana, u opisu posta gde su bile postavljene slike jedne, malene ženke psa.

Oni navode da se ne zna koliko je dugo bila vezana i da živi u buretu što se i vidi…

-Da, verovali ili ne, ova mučenica je tu ko zna koliko dugo vezana i živi u buretu, zna samo za sopstveni izmet kojim je bila okružena! Ne smemo ni da pomislimo kako je preživela zimu i koliko joj je mučenici bilo hladno u tom jezivom buretu, navode iz Bete.

PROČITAJTE I:

HOROR SCENA U NIŠU: U Zoo Kutak ubačeno, najverovatnije već mrtvo štene, među druge pse!

Možda je zbog toga na nekim mestima na nogama i na njusci izgubila dlaku. Oko vrata, gde bi trebalo da bude ogrlica, bili su neki delovi kaiša umotani kanapom i ko zna čime još. 

-Imala je i štene, koje su dve devojke zbrinule i udomile, a mi ne smemo ni da zamislimo koliko je mužjaka nju silovalo dok je bila vezana i nije mogla ni da pobegne! Zbrinuta je, sklonjena, pokušaćemo da saznamo ciji je plac i biće podneta prijava protiv tog “čoveka”, ističu na svom Fejsbuk nalogu iz Udruženja Beta Beograd.

Ona je toliko uplašena i isprepadana, plaši se svega, nakon svakog dodira i zvuka, nakon svakog pokreta, jer joj je sve novo, a tako je predivna, prema svedočenju ljudi iz Bete. 

-Opet je divna, prema psima ponizna, ljudima prilazi ležeći, od straha kojeg je prepuna. Dobila je ime Dušica, jer to najbolje opisuje ono što ona jeste i potrebna nam je sva moguća pomoć da je oporavimo, uradimo pregled, test na srčanog crva, očistimo od parazita, vakcinišemo, sterilišemo, a nadamo se da će se uskoro osloboditi i biti spremna da pokaže svoj pravi karakter i potraži najbolji dom na svetu, napisali su iz Beta na svom Fejsbuk nalogu. 

Ostaje nam da se nadamo da je zdravstveno dobro i da nema tegobe, bar ne one teže. Izdržaće ona sve, kao što je izdržala i ovo mučenje.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠta NE TREBA RADITI kada odlučite da usvojite mačku?
Sledeći tekstZAPAKOVANI I OSTAVLJENI: Ostavili su kutiju ispred jednih vrata, sa porukom da je vlasnica bolesna…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime