Naslovna VESTI PSI BANOVO BRDO: Snimak sa kamera pokazao ženu koja KRADE PSE porodice Ackov!

BANOVO BRDO: Snimak sa kamera pokazao ženu koja KRADE PSE porodice Ackov!

0
Ackov apetface

Od 25. novembra, porodica Ackov skoro i da ne spava. Danonoćno traže svoja dva ljubimca, koji su ukradeni iz porodičnog dvorišta.

Neverovatna, gotovo filmska scena odgirala se u beogradskom naselju Banovo Brdo. 

JEZIVO: Ukrali su im psa, Fina, a sada traže 15 hiljada dolara ili „će ga obesiti“!

-Psi su ukradeni iz porodične kuće, kod Hidrometeorološkog zavoda na Banovom Brdu. Na snimku se vidi ženska osoba, koja kida ogradu i uzima pse. Policija je uključena u potragu za njom, rekla je za naš portal Aleksandra Ackov!

Ackov apetface

Aleksandra od tog dana, bukvalno i ne spava, jer na sve strane i načine traži svoje ljubimce. Kako kaže, najtužnija su deca i to njih petoro, koliko broji porodica Ackov!

-Ukoliko ih neko vidi ili je kupio naše pse, molimo da nas kontaktiraju. To su ljubimci naše dece, molim vas, kaže nam Aleksandra!

Inače Aleksandra nije ni sumnjala o čemu se radi, sve dok nije postavila oglas i apel na Facebook-u, nakon kog su je ljubitelji životinja naveli da su psi VEORVATNO UKRADENI!

SEĆATE SE NIKE, KOJU SU UKRALI U JANUARU? Vraćena je kući!

-Hvala vam ljudi do neba, na savetima i podršci ovo je strašno! Nudimo 1.000e za onog ko nam vrati pse. Na snimku se vidi žena, koja je uključena u krađu, a čitavo vreme sa njom je i jedan čovek, dodaje Aleksandra!

Ackov apetface

U pitanju su, kao što smo već naveli, psi rase haski – star oko tri meseca ime mu je Fleš – i ženka džek rasel terijera, skroz bela, odaziva se na ime Šapa! Ženka je sterilisana!

– Molimo sve koji ih primete da jave vlasnicima na 065/9999 343 ili 064/89 49 852! Ja neću odustati od ovoga, ne samo zbog moja dva psa, već zbog svih koji su nestali iz svojih kuća, dvorišta..,.za kraj razgovora rekla nam je Aleksandra!

Dakle, dragi čitaoci, otvorite oči i pogledajte oko sebe, u komšiluku, oko zgrada! DELITE DALJE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPoznati hrvatski glumac, Slavko Sobin, na crveni tepih sa UDOMLJENIM PSOM!
Sledeći tekstNAGET je pas koji toliko voli igračke da SPAVA MEĐU NJIMA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime