Naslovna VESTI MAČKE AHIL JE ZVEZDA SVETSKOG PRVENSTVA U FUDBALU: Predvideo da će prvu pobedu...

AHIL JE ZVEZDA SVETSKOG PRVENSTVA U FUDBALU: Predvideo da će prvu pobedu odneti Rusija!

0
Ahil petface

Rusija – Saudijska Arabija prva je utakmica koja će se odigrati na ovogodišnjem svetskom prvenstvu u fudbalu. Danas, utakmicom između domaćina Rusije i selekcije Saudijske Arabije počinje najiščekivaniji sportski događaj u ovoj godini, a ako je verovati mački Ahilu – domaćin pobeđuje 😀

VIDEO: Mačka Tombi postala redovni učenik ove Osnovne škole!

Ahil, mačak-vidovnjak iz Sankt Peterburga novi je prognozer ovog fudbalskog spektakla, a na prvom testu pokazao je da će Rusija pobediti Saudijsku Arabiju! Ispred mačka su stajale dve činije, od kojih je svaka bila oslikana zastavom jedne od zemalja. Malo razmislivši, Ahil je izabrao činiju sa ruskom trobojkom.

Ahil petface

Inače, ovo nije prvi “posao” za mačijeg vidovljaka, Ahila! On je uspeo tačno da predvidi rezultate tri od četiri utakmice Kupa konfederacije održane u Sankt Peterburgu. Ove godine je uporno trenirao, učestvovao na javnim događajima i sada je spreman da predviđa rezultate utakmica tokom čitavog turnira, prenosi Sputnjik.

Glumica Dru Barimor priznaje da OBOŽAVA mačke!

Ahil petface

Da podsetimo, svetsko prvenstvo u fudbalu počinje danas i trajaće do 15. jula u 11 gradova Rusije, a naša reprezentacija na teren izlazi u nedelju! Voleli bbismo da vidimo šta je Ahil prognozirao i našim momcima, ali bilo kak bilo znamo da ćemo svim srcem navijati za naše Orlove!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTRAŽI SE VLASNIK: Pronađen pas u Banovcima – živi kostur! Nagrada za informaciju ČIJI JE?
Sledeći tekstNOVI SAD: Pas Pako dobio titulu NAJVERNIJEG PSA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime