Naslovna VESTI PSI NOVI SAD: Pas Pako dobio titulu NAJVERNIJEG PSA!

NOVI SAD: Pas Pako dobio titulu NAJVERNIJEG PSA!

0
Pako petface

Pako je i zvanično najverniji pas Novog Sada. Sada je za svoju vernost nagrađen omiljenom hranom i diplomom, koju će njegov vlasnik ponosno pokazivati. Za 26 sekundi titula najvernijeg izmakla je Ogiju, koji je zauzeo drugo mesto i Bibi koja je na trećem mestu u velikoj trci vernosti!

Pako petface

Ali, vratimo se na početak velikog druženja svih kućnih ljubimaca Vojvodine. BIG šoping centar je otvorio svoja vrata za sve one koji su želeli da se druže i udome kuce, koji nemaju dom. Drugari iz SPANSA su svoj štand obojili najlepšim notama, a u moru onih o kojima brinu, na žurku su stigli Klinja, Julijana, Gara i drugari.

DIVNOOOO: Rođendanska žurka za kuce iz azila!

I odmah na početku se videlo da su oni potpuno ravnopravni četvoronožni građani Novog Sada. Svi su im prilazili, mazili se, družili se sa njima, a ono što je najbitnije upiti o udomljavanju su se samo nizali.

Pako petface

A gde su kućni ljubimcu tu su i deca, naravno. Mališani su uživali u radionici Plavi Pas, u kojoj su na zanimljiv način učili o psima, o pravilnoj igri sa psima, nezi i odgovornosti. Plavi psi od testa okupirali su plavi štand!

ZLATNI JUBILEJ: Sutra naveće okupljanje zlatnih retrivera u Srbiji!

Da svi dobiju potpune odgovore kada je nega i briga o zdravlju kućnih ljubimaca u pitanju, postarala se Tijana iz Dog Point kluba za pse. Ona je i ovog puta obradovala sve vlasnike svojim svetima i odgovorima na pitanja, koja su vlasnike brinuli!

Pako petface

Paradirale su i mace, kunići se umiljavali publici, a papagaji i jedan ježić dobili najveće aplauze!

Ipak, najveći smeh i graja okružili su našu trku vernosti. Čupavi, mali, veliki, lajavi, šašavi, psi su svojim vlasnicima dokazivali da im nikakva ukusna i primamljiva prepreka neće biti na putu. Trčali su sa jednog kraja na drugi, sekunde su odlučivale pobednike, a osim onih najvernijih tročlani žiri je odabrao i one koji su ih nasmejali do suza. Tako je, između ostalog, Julijana postala najneverniji ljubimac, jer je uprkos vlasniku koji ju je dozivao svim srcem, svoju ljubav pklonila Purina hrani.

Pako petface

Spasoje je postao najpobegulja Novog Sada, Maza najgladnija, a Diksi superlala.

Kao i uvek, žurka se završila uz mnogo smeha, zadovoljnih osmeha i punih šapa, jer je svak posetlica dobio poklon paketić. Do sledećeg viđenja, Novosađani volite svoje ljubimce, jer njihova vernost je definitivno dokazana!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstAHIL JE ZVEZDA SVETSKOG PRVENSTVA U FUDBALU: Predvideo da će prvu pobedu odneti Rusija!
Sledeći tekstSrpski bodibilderi PONOVO pomažu napuštenim psima: Razbijamo predrasude!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime