Naslovna VESTI Aleksandra: „Na more nismo išli kako bismo pomogli nauštenim životinjama“!

Aleksandra: „Na more nismo išli kako bismo pomogli nauštenim životinjama“!

0
cuva zivotinje petface

„Oduvek sam jako volela životinje. Dugo mi roditelji nisu dali da ih imam i mnogo sam patila, hraneći napuštene mačke i mačiće“, priču za Petface nam počinje Aleksandra Lazić-Bogatić iz Zemuna.
Naime, ova velika obožavateljka životinja danas vodi svoju stranicu „Sanja fotografije“, koje obiluju ljubavlju uglavnom dece i životinja. Svoju ljubav prema životinjama pretočila je u svoju decu, iako kaže „nije uvek bilo lako“.
„Tako sam malo po malo, kada sam već odrasla, uspela da posle mnogo muka dovedem u kuću macu, psa, pa još jednu macu još jednog psa,.. Sve sa ulice“, priseća se Sanja.
cuva zivotinje petface
A onda se, kako kaže – udala. Na svu sreću našla je čoveka koji deli ljubav prema životinjama i u tom trenutku je imao jednog psa.
„Udomili smo još jednu životinju, pa je taj broj ubrzo porastao na tri, četiri,.. Svi su me osuđivali. Ali, nisam marila – bilo mi je teško da gledam tugu i očaj uličnih životinja. Onda je u našu porodicu stigao dečak, a nakon sedam godina i ćerka. Ona je moja naslednica“, kroz smeh se priseća Sanja i dodaje:
„Na more nismo išli.. U početku uglavnom zbog brige šta ako se nešto desi. Zar je more vredno jednog života“
cuva zivotinje petface
Sanja i njen muž su tako godinama brinuli o napuštenima, negovali ih, a zatim i udomljavali dalje. Danas žive sa dva psa.
cuva zivotinje petface
„Moja ljubav prema životinjama bila je tolika da sam kao mlada usvojila i starog konja, koga sam svakodnevno posećivala na hipodromu. Sve te uspomene koje imam, za mene su neprocenjivo blago. Savetujem svima da život obogate životinjama jer je to neprocenjivo bogatstvo“, dodala je Sanja za kraj razgovora!
KAKVA PRIČA! 😀

Foto: Privatna arhiva

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVRLO VAŽNO, POGOTOVU AKO SUTRA IDETE U PRIRODU: Kako odstraniti krpelja?!
Sledeći tekstHRVATSKA: “Ponosna sam na to što ubijam životinje, a ako imate problem s tim fotkama, ne gledajte“

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime