Naslovna VESTI PSI NASILJE U HRVATSKOJ: Kujici Alki sekirom razbio glavu i usmrtio je!

NASILJE U HRVATSKOJ: Kujici Alki sekirom razbio glavu i usmrtio je!

0
alki-petface

U izbegličkom naselju Kovačevac u Novoj Gradiški, okrutno je ubijena šestomesečna ženska pit-bul terijera Alka. Ubio je 32-godišnjak protiv koga se vodi postupak.

Kujica je ubijena prvog dana nove godine i to udarcem sekirom. Pas nije bio lutalica, već vlasništvo 20-godišnjeg Filipa Poturovića. U tom trenutku, on nije bio kod kuće, a kujica nikoga nije napadala, već je boravila u svom ograđenom prostoru, boksu. Kako su naveli očevici, nasilnik koji živi u blizini iskoristio je trenutak kada je Alka bila sama, ušao u boks i okrutno joj presudio. On se navodno na ovaj čin odlučio jer je bio iznerviran njenim lavežom.

Pročitajte još: HRVATSKA: “Ponosna sam na to što ubijam životinje, a ako imate problem s tim fotkama, ne gledajte“

alki-petface

Policija je sprovela istragu zbog osnovane sumnje da je čovek počinio kazneno delo ubijanja i mučenja životinja i obavestila je Filipa o nemilom događaju. Kod kuće ga je sačekao užasan prizor krvavog psa.

Pročitajte još: BRAVO: Ovaj čovek je skočio u ledeno more i spasio kujicu Neru!

– Alka je ležala u krvi, cela glava joj je bila razbijena. Počeo sam plakati. Dotični gospodin bio je pijan, ne znam zašto mu je smetao moj pas. On je i pre govorio da će ga ubiti, čak je i meni pretio ubistvom, ali ja te pretnje nisam doživljavao ozbiljno. Kada sam došao kući, pred policijom se hvalio da ga je baš on ubio. Mislio je da će ispasti heroj, nastavlja Filip i najavljuje podnošenje tužbe protiv okrutnog suseda.

Prema svedočenju očevidaca, Alka se u novogodišnjoj noći uplašila eksplozija petardi i pobegla iz boksa, a putem je navodno ušetala i u dvorište 32-godišnjaka kom se to nije svidelo. Posle je, navodno, pričao da je pas napadao njega i njegovu obitelj i kako se on samo branio, ali Filip tvrdi da to nije tačno.

Izvor, foto: vecernji.hr

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstALEKSINAC: Vlasnički labrador UPUCAN, dva dana nakon smrti uginulo i štene!
Sledeći tekstPSI HEROJI: 10 pasa koji su zadužili ljude!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime