Naslovna VESTI PSI Američka avio-kompanija prevezla u Kaliforniju životinje koje su preživele uragan

Američka avio-kompanija prevezla u Kaliforniju životinje koje su preživele uragan

0
američka petface

Uragan Harvi je nekoliko dana neprestano pustošio Hjuston (Sjedinjene Američke Države), ostavljajući bez domova mnoge porodice. Posle prirodne katastrofe, za koju mnogi procenjuju da je jedna od najskupljih po Sjedinjene Američke Države u istoriji ove zemlje, vreme je za obnovu. Nisu samo ljudi ti koji su stradali od nevremena i poplava, tu su i životinje koje su ostale napuštene i izgubljene.

Poput Nojeve barke, avio-kompanija Southwest Airlines je rešila da pomogne životinjama koje su se našle u nevolji na ovom području i napuni avion životinjicama kojima je pomoć bila neophodna. Avion pun životinja– moguće je, uz zajedničku saradnju i mnogo dobre volje. Zahvaljujući ovoj avio – kompanijim životinje koje su preživele poplave su dobile drugu šansu. Prevezene su u San Dijego.

američka petface

Azili za životinje širom Teksasa su bili puni životinja nakon razarajućeg uragana Harvi. Soutwest Airlines je u saradnji sa grupama za spasavanje životinja pomogao desetinama životinja koje su preživele uragan.

Pročitajte još: BRAVO: Student (24) se vozio kroz uragan, kako bi spasio pse – Telmu i Herkulesa!

Na taj način su olakšali posao prihvatilištima.

američka petface

Prevoz ovih životinjica u drugi centar za pomoć u San Dijegu je vrlo lep gest. Teksaška grupa za pomoć životinjama „Operation pets alive“ je rešila da pomogne životinjama koje bi zbog situacije bile eutanazirane jer, jednostavno, ne bi imale gde nakon razaruće oluje.

Pročitajte još: Spasili su vevericu iz uragana, pa im postala omiljeni član porodice! (FOTO)

Zajedničkim, udruženim snagama su počeli sa spavasavanjem životinja.

američka petface

Volonteri su pomogli da se životinje ukrcaju u avione i tako su ima dali šansu za drugi početak u Kaliforniji, gde će eventualno naći nove domove. Najpre su raspoređeni po azilima, u nadi da će vrlo brzo pronaći svoje nove porodice.

Divno. 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJAPAN sprovodi možda i najbolju kampanju za UDOMLJAVANJE napuštenih maca!
Sledeći tekstUDRUŽENJA JEDNOGLASNO: „Poslednje upozorenje – OSLOBODITE ŽIVOTINJE IZ RIJALITIJA“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime