Naslovna VESTI PSI IMAO JE SAMO 5 NEDELJA – Bačen, napušten, jeli su ga CRVI!

IMAO JE SAMO 5 NEDELJA – Bačen, napušten, jeli su ga CRVI!

0
pretučeno štene

Jadničak nije čestito ni počeo da živi a neko bez imalo saosećanja i milosti je odlučio da ga ustavi da umre u najgorim mukama. Maleni Rambl jedva da je napunio 5 nedelja života a suočio se sa surovošću i bezobzirnosti ljudi. Bio je bačen, napušten, a jeli su ga crvi.

bačeno štene

Tužno plakanje i cviljenje je privuklo pažnju dobrog čoveka koji je potražio izvor srceparajućih zvukova iz žbunja u jednom parku u gradu Klarksonu u državi Mičigen. Doživeo je pravi šok kada je video maleno i jadno štene prekriveno crvima koji su već počeli da ga jedu.

Pročitajte i ovo: SUROVO pretučena jer je pala od ISCRPLJENOSTI

Ne časeći, pokupio ga je o odneo do obližnjeg centra za spasavanje pasa. Veterinari su takođe bili šokirani stanjem malog jadnika. Pored toga što je bio potpuno iscrpljen, bio je gotovo slep. Uzrok je bio stravičan. Neko ga je, tako malenog i nemoćnog udario tupim predmetom. Pored problema sa vidom, ustanovili su i frakturu lobanje i oštećenje mozga!

bačeno štene

Pročitajte i ovo: JADNIČAK je molio za POMOĆ jer ga je vlasnik ostavio sa OGROMNIM TUMOROM

Odmah je započeto intezivno lečenje kako bi nesrećniku spasli život. Postavljena mu je cevčica za disanje. Nadali su se da će preživeti noć. Lekovi, hrana, toplota i nega nisu davali rezultate. Ramblovo stanje se pogoršalo.

štene jeli crvi

Veterinari nisu odustajali. 24-satna nega najzad je dala rezultate. Maleni mučenik je polako počeo da se oporavlja. Mesec dana kasnije, počeo je da pokazuje svoju divnu ličnost. Nažalost, biće potrebno još puno vremena do trenutka kada će se smatrati da je potpuno oporavljen. Policija je u međuvremenu uspela da identifikuje osobe koje su zlostavljale malog Rambla. Dve osobe, Dž.E. i H.B. su uhapšeni i suočavaju se sa tužbom za zlostavljanje životinja pošto su priznali da su učinili ovakvo strašno delo.

Izvor:  thepetneeds.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSUROVO pretučena jer je pala od ISCRPLJENOSTI
Sledeći tekstDOBRO JE – Vatrogasci oslobodili štene zaglavljeno u flaši!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime