Naslovna VESTI PSI BACILA PSA SA TERASE – Uznemiravajuć video

BACILA PSA SA TERASE – Uznemiravajuć video

0
BACILA PSA SA TERASE

Kada je policija u Dejtona Biču na Floridi dobila poziv za pomoć pošto je jedna žena pretila da će se baciti sa terase na drugom spratu motela nisu imali nikakvu naznaku u kakvu će se dramu intervencija pretvoriti.

Osoblje motela je obavestilo policiju da žena stoji na ivici terase i preti da će skočiti. Potom je fizički nasrnula na jednu od sobarica. Dok je policijska patrola stigla do motela, žena se zaključala u svojoj sobi.

BACILA PSA SA TERASE

Jedan od policajaca je više puta kucao na vratima sobe, a žena je posle nekoliko pokušaja izašla iz sobe vodeći na povocu nemačkog ovčara. Tada se dogodilo ono na šta niko od prisutnih nije bio spreman.

POTRESNO – fotografije pasa koji su SPAŠENI iz velikog POŽARA.

Žena je zgrabila psa i bez reči bacila psa preko ograde terase. Policajci su odmah reagovali i uhapsili ženu. Pas koji se zove „Čudo“ pao je na noge i u prvi mah prva reakcija mu je bila da pobegne. Preplašenog psa su nešto kasnije primetili prolaznici, uhvatili ga i predali ga službi za zaštitu životinja okruga Volusija.

BACILA PSA SA TERASE

Na pregledu u veterinarskoj klinici je ustanovljeno da je „Čudo“ zaista na čudesan način izbegao teške povrede. Ipak, ustanovljeno je da mu je neko zabio šivaću iglu u bedro. Pošto je igla hirurškim putem uklonjena on je nastavio oporavak u bolnici.

KAKVA SUROVOST – Ostavili ga na milost i nemilost

Tridesetpetogodišnja A.M. optužena je za krivično delo zlostavljana životinja i pružanje otpora policijskim službenicima. Za ovčara je pokrenut postupak davanja na staranje ali će ostati u prihvatilištu dok se ne završi policijski i sudski postupak.

VATROGASAC SPASAO 46 PASA – POTRESNE fotografije pasa koji su SPAŠENI iz velikog POŽARA.

Upozoravamo čitaoce da je video snimak koji je napravljen kamerom koju je nosio policajac uznemiravajućeg karaktera.

Izvor:  familypet.com    Foto/video: YouTube/Volusia Sheriff’s Office

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNE BOJTE SE – Ovaj pas dokazuje da lepota dolazi iznutra!
Sledeći tekstSMEH JE NAJBOLJI LEK – Urnebesne fotografije koje će vam ulepšati dan!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime