Naslovna VESTI BAMBI se izgubio – DEVOJČICA ga nije ostavila!

BAMBI se izgubio – DEVOJČICA ga nije ostavila!

0
Devojčica i lane

Deca, naša ali i životinjska, imaju nevinost i poverenje koje svaki put iznova zadivljuje. Otvoreno srce i duše pune ljubavi nas uvek iznenade, kao da smo zaboravili da smo i mi nekada bili takvi. Ova priča nas podseća da bi trebalo malo više da se ugledamo na svoju decu.

Devojčica i lane

Kada se beba odvojila od srne i krenula da je traži po šumi sigurno nije ni slutila da će se naći u dvorištu ljudi. Tradicionalno, s razlogom, nepoverljivi jeleni i srne zaziru od ljudi. Iskustvo ih je naučilo da postoje ljudi koji u njima ne vide lepotu koja treba da živi i ispunjava našu planetu. Koji ih ubijaju iz zadovoljstva koje je razumljivo samo nekim ljudima. Ipak ovaj mali „Bambi“ je imao puuuuno sreće.

Devojčica i lane

Pročitajte i ovo: PRETUČENA, PREPLAŠENA, OČAJNA: Gleda samo u zid jer ne zna šta je čeka.

Iako je bio prilično uplašen pojavom dvonožnog bića, oprezno je prišlo devojčici koja se igrala u svom dvorištu. Dve nevine dušice su se istog trenutka prepoznale. Devojčica je pružila ruku i pomazila novog prijatelja kojem je to veoma prijalo. Druženje se nastavilo još neko vreme a onda su zajedno krenuli u šetnju. Toliko poverenja je dirljivo do suza.

Pročitajte i ovo: POEMA KOJA SLAMA SRCA: Stari Maks ima svetlu budućnost

Devojčica i lane

Roditelji devojčice su sve to posmatrali i snimali kroz prozor svoje kuće i nisu želeli da kvare neverovatan susret. Devojčica je ispratila lane do obližnjeg šumarka a potom se vratila svojoj kući. Kasnije su roditelji potražili lane ne bi li mu pomogli da pronađe mamu, ali je ono iščezlo u šumi. Međutim, posle nekoliko sati primetili su odraslog jelena sa lanetom u dvorištu jednog od svojih komšija. Možda je maleni Bambi hteo da se pohvali i pokaže tati svoju novu prijatiljicu. Ko zna?

 Izvor:  zenoonee.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRETUČENA, PREPLAŠENA, OČAJNA: Gleda samo u zid jer ne zna šta je čeka.
Sledeći tekstVIKTOR je JUNAK DANA – Spasao lenjivca sa STRUJNOG KABLA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime