Naslovna VESTI VIKTOR je JUNAK DANA – Spasao lenjivca sa STRUJNOG KABLA

VIKTOR je JUNAK DANA – Spasao lenjivca sa STRUJNOG KABLA

0
Spasavanje lenjivca

Životinje u svojoj potrazi za hranom i staništem često zapadaju u najneverovatnij situacije. Priča iz Kolumbije potvrđuje ovu činjenicu. Srećom po ovog mališana Viktor je odgovorio na pozive zabrinutih građana.

Spasavanje lenjivca

Lenjivci su poznati po tri glavne osobine. Veoma su spori, prljavi i žive u krošnjama drveća u vlažnim šumama Južne Amerike. Ovaj mališan je tipičan primerak svoje vrste, mada nikome nije jasno kako se našao u opasnoj situaciji. Kako je krošnju drveta zamenio za banderu i strujne kablove u sred grada?

Pročitajte i ovo: BAMBI se izgubio – DEVOJČICA ga nije ostavila!

Kada su građani videli neverovatnu scenu iznad ulice – lenjivca koji pokušava da pređe sa jedne bandere na drugu viseći na strujnom kablu, užasnuli su se. Lenjivcu je pretila opasnost od strujnog udara ili da se otkači i padne na asfaltiranu ulicu. Pad sa te visinine bi mogao da bude smrtonosan.

Spasavanje lenjivca

Odmah su pozvali pomoć a prvi se na licu mesta pojavio  Viktor Igo Lopez radnik lokalne kompanije za održavanje. Viktor se nije dugo dvoumio,i ubrzo se uzverao na vrh bandere. Pokušavao je da dozivanjem prizove lenjivca kako bi ga poupio i spustio na sigurno.

Spasavanje lenjivca

Pročitajte i ovo: PRETUČENA, PREPLAŠENA, OČAJNA: Gleda samo u zid jer ne zna šta je čeka.

Naravno, lenjivac kao divlja životinja, nije imao previše poverenja u ljude pa je nastavio da prelazi ka drugoj banderi. Srećom, to je radio toliko sporo da je Viktor uspeo da siđe i vrati se sa alatkom koja mu je pomogla da dohvati lenjivca.

Spasavanje lenjivca

Posle više pokušaja lenjivac se uhvatio za metlu koju mu je ponudio Viktor. Tada je ovaj hrabri čovek pažljivo uspeo da na metli privuče uplašenog mališana i našli su se u spasonosnom zagrljaju.

Spasavanje lenjivca

Mediji navode da je lenjivac odveden kod veterinara gde je ustanovljeno da nema nikakvih povreda pa je tokom dana vraćen u divljinu. Nadamo se da je izvukao pouku iz ove avanture.

Izvor:  insideedition.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBAMBI se izgubio – DEVOJČICA ga nije ostavila!
Sledeći tekstNEKO SE IŽIVLJAVAO – Dva psa upucana iz vatrenog oružja

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime