Naslovna VESTI PSI Nežni labrador Barni brine o usamljenom mačetu u azilu

Nežni labrador Barni brine o usamljenom mačetu u azilu

0

Urođeni instikt i uvreženo mišljenje je da mačke i psi nikako ne idu u duetu. Evolucija se pobrinula da se razvijaju u potpuno različitim pravcima. Međutim, labrador Barni uopšte ne misli tako. 🙂

Barni je bio štene kada su njegovi bivši vlasnici rešili da više ne mogu da brinu o njemu i odneli ga u jedan azil u Velikoj Britaniji. Labradora je usvojila Rejčel Abdi, tehničarka koja je tamo radila.

barni petface

Iako je imao dom, stalno je odlazio u azil sa svojom novom vlasnicom.  On je, ispostavilo se, imao skriveni talenat i od velike je koristi za azil. On je pravi ekspert za čuvanje mačića. U poslednje tri godine, Barni je brinuo o čak devet mačića, uključujući i čitava legla.

Pročitajte još: 

VIDEO: Kako izgleda mačka na izložbi pasa?!

Koliko god voleo mačiće, nijedna veza nije bila jaka kao veza između mačeta po imenu Ava, koja je ima svega pet nedelja. Nađena je napuštena i sama u Londonu, kada je imala samo nekoliko dana. Dovedena je u prihvatilište gde je ojačala i oporavila se, ali nije imala društvo drugih životinja.

barni petface

Kada je imala jednu nedelju, Ava je upoznala Barnija, a osoblje u azilu se nadalo da će Barni uobičajeno voditi računa o njoj i naravno, nisu pogrešili. Danas su nerazdvojni.

Pročitajte još: 

DA SE ZNA KO JE GLAVNI: Ova mačka je vođa čopora pasa!

– Ona nema mamu niti braće i sestre, pa je Barni postao njen najbolji prijatelj i omiljeni drugar za igru, kaže Rejčel.

barni petface

Barni verovatno nije svestan koliko veliku ulogu igra u Avinom životu. Dane provode igrajući se i mazeći zajedno. Kakva divna ljubav koja ruši predrasude! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDISKRETNI HEROJ: Marko izvukao macu, zaglavljenu na dubini od 4 metra!
Sledeći tekstFOTO: Kako da stari džemper pretvorite u preslatki krevet za ljubimce!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime