Naslovna VESTI PSI MILION PREGLEDA: Pas Baron svake večeri ušuka Aleksandra pred spavanje!

MILION PREGLEDA: Pas Baron svake večeri ušuka Aleksandra pred spavanje!

0
Baron petface

U jednom smo svi složni – nema jače i iskrenije veze od one koju stvore kućni ljubimci i najmlađi članovi porodice! Nema tajni, nema prećutkivanja, jednostavno se vole i podržavaju u svim situacijama!

Upravo jedan takav odnos imaju Aleksandar i Baron – najbolji prijatelji, koji svaki minut provode zajedno! Zahvaljujući tom vremenu, oni su razvili i neke svoje rituale. Njihova rutina pred spavanje nas je potpuno raznežila, a verujemo da ćete se složiti sa nama da medenije drugare skoro niste videli.

Baron petface

Ovaj duo prvo započinje proverom urednosti prostorija u kojima oni borave. Naime, nema spavanje dok sve igračke sa kojima su se oni igrali tog dana nisu odložene i spakovane. Nismo sigurni šta nas u ovom priči više oduševljava – da li to što sasvim mali dečak brine o urednosti i čistoći, ili pas koji sve vreme pomaže svom omiljenom mališanu.

Mačke i deca – 1000 puta DA!

Sledi molitva! Kada je sve “cakum – pakum”, ovi drugari se zahvaljuju Bogu što imaju jedan drugog.

Zatim, pas ušuškava i pokriva dečaka, kako mališanu slučajno ne bi bilo hladno u toku noći! Ali, Aleksandar ne može zaspati bez priče. Bez pričanja priče 😉

Dečak, koji ima samo četiri godine, svom najboljem prijatelju čita za laku noć. Nakon toga, naravno sledi sočan poljubac i snažan zagrljaj za lepe snove.

Baron petface

Nemački ovčar potom napušta dečakovu sobu, pri tom ne propuštajući da ugasi svetlo.

Ako mislite da je to sve što ovaj neverovatni pas može, varate se. Pored toga što je veoma brižan i privržen prijatelj, on ima još umeća, a kliikom na dugme PLAY i vi ćete saznatio čemu se radi.

Kako pripremiti psa na dolazak bebe?

Mnogo puta smo pisali o tome koliko su kućni ljubimci značajni za zdravlje i socijalne veštine dece, tako da se nećemo ponavljati. Ovom prilikom samo želimo da vas podsetimo da pas u kući podrazumeva da će vaše dete imati najboljeg prijatelja za ceo život, a ova priča je samo jedan od mnogobrojnih primera koji ti potvrđuju.

Jer, #weaerbetterwithpets!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZLATNI JUBILEJ: Sutra naveće okupljanje zlatnih retrivera u Srbiji!
Sledeći tekstNAJNOVIJA VEST: Masovno ubistvo pasa u Kosovskoj Mitrovici!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime