Naslovna VESTI PSI PRESLATKO: beba i pas imaju tajni jezik (VIDEO)

PRESLATKO: beba i pas imaju tajni jezik (VIDEO)

2
beba i pas petface

beba i pas: Deca i životinje obično uspostavljaju duboke i bliske veze, a da bi se razumeli, reči nisu neophodne. Video koji prati našu današnju priču, govori o tome da deca i psi govore univerzalnim jezikom – jezikom ljubavi. 

beba i pas petface

Kamera je zabeležila jedan intimni momenat razgovora između dva najbolja prijatelja. Snimak počinje tako što beba započinje ćaskanje svojim neodoljivim i ushićenim gugutanjem. Na momente deluje kao da priča o nečemu veoma važnom. Ovaj mališan ne drži monolog, jer joj se u jednom momentu priključuje i porodični pas.

beba i pas petface

Ovaj razgovor traje i traje, a u pojedinim trenucima  sagovornici „upadaju“ jedno drugom u reč, a reklo bi se da ih je tema ponela. Očigledno je da samo beba i pas znaju o čemu govore, a ono u šta smo sigurni je da su njih dvoje potpuno neodoljivi. Taj njihov govor većini ljudi može delovati nerazumljivo, ali jednim pogledom na snimak, ne možemo, a da ne zaključimo da se oni nalaze na potpuno istim talasnim dužinama.

Pročitajte još: NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO: beba i pas koji su rođeni istog dana

beba i pas petface

Kada je socijalizacija dece u pitanju, nauka je potvrdila da ljubimci imaju veoma važnu ulogu. A što je još bitnije, kada u svoj dom uvedete ljubimca, budite sigurni da ste vašoj deci omogućili da steknu doživotnog najboljeg prijatelja.

Beba i pas (VIDEO):

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRESMEŠNO: pas uhvaćen kako žvaće papir
Sledeći tekstDIRLJIVO: Magare koje je ostavljeno da umre, oporavilo se zahvaljujući nezi jednog šteneta

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime