Naslovna VESTI PSI Beni je spasio svoju porodicu od požara, a oni su ga u...

Beni je spasio svoju porodicu od požara, a oni su ga u 10. godini ostavili u azilu!

2
pas-vracen-u-azil-petface

Još kao mladi pas, Beni je postao heroj grada Toronta. Kada je izbio požar u domu u kome je tada bezbrižno živeo sa svojom omiljenom porodicom, Beni je reagovao, probudio svoje vlasnike i tako im spasio živote. Sada, kada je Beni napunio 10 godina, oni su rešili da ga ostave u azilu, jer kako kažu “nije se slagao sa njihovim sinom”. Iako je ovo u početku bila tužna priča, dobila je srećan epilog jer se Beniju smeši novi dom!
Kako prenosi “Daily Mail”, čokoladni labrador je ostavljen u azilu, jer se nije slagao sa sinom porodice u kojoj je živeo.
pas-vracen-u-azil-petface
“Na svu sreću moja sestra radi u “Canine Haven”-u, tako da smo preuzeli stvar u naše ruke”, priča Tarah Motuzas.
Ona je ubrzo podelila Benijeve slike i on je za vrlo kratko vreme dobio veliki broj fanova. Iako su svi imali osude i teške reči za njegovu bivšu porodicu, Tarah je želela samo da mu nađe prave ljude, prave vlasnike, pravi dom!
Prijave za Benija su bukvalno “doletale”, pa je Tarah samo imala problem koga od svih velikih i iskrenih ljubitelja životinja da izabere za Benija! Neki su odmah “otpali”, jer je Tarah uvidela da se Beni ne slaže najbolje sa mačkama ili drugim psima. Ali, kako kaže “verovatno do kraja dana Beni ide u svoj novi dom”!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMali trikovi: Kako naučiti macu da koristi SVOJ toalet?
Sledeći tekstOVO JE PRIČA O SREĆKU: Psu, koga su okrutni ljudi vezali u kesu za smeće i ostavili da umre!

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime