Naslovna VESTI PSI BLU NIJE ODUSTAO! Pas spasao jednogodišnju devojčicu iz požara.

BLU NIJE ODUSTAO! Pas spasao jednogodišnju devojčicu iz požara.

0
Pas spasao devojčicu

Dženet Keli, majka četvoro dece, rekla je da je požar izbio u stanu ispod njih, gde živi druga porodica. Jedno od dece u tom stanu igralo se upaljačem u spavaćoj sobi i zapalilo dušek.

Pas spasao devojčicu

Stanari iz prizemlja su dotrčali da obaveste sve o požaru, ali crni dim je već ispunio oba stana. Požar se brzo proširio na sprat i pa i na susednu kuću.

Pročitajte i ovo: ULIČNI PSI IMAJU SVOJE MESTO I VREDNOST

Kelina jednogodišnja kćerka još uvek je bila zarobljena u dečijem krevetiću u kući kada su vatrogasci stigli. Porodični pas Blu je odbio da napusti kuću i ostao je uz bebu. Blu je potom upozorio spasilačku službu gde se nalazi beba.

Pas spasao devojčicu

Nakon što su izgubili sve u požaru, Dženet Keli, njen verenik DaKuan Dejvis, njena četiri deteta i Blu borave u obližnjem hotelu.

Blu, trogodišnji mešanac pitbula i labradora, je udomljen pas kojeg je Keli imala dve godine.

Pas spasao devojčicu

„Blu je vrlo zaštitnički nastrojen prema svima nama”, rekla je Keli. “Takođe voli svog najboljeg prijatelja Smokeyja, porodičnu mačku.”

Pročitajte i ovo: OSTAVLJEN NA PLAŽI SMRTI! Meri je dobio novu šansu!

Smokeyja nije bilo moguće odvesti u hotel zbog nedostatka prostora. On još uvek luta oko oštećene kuće – tako da Keli dolazi da ga obiđe i dovodi Blua da se s njim igra.

Pas spasao devojčicu

U vreme požara, Keli i njen verenik, Dejvis, bili su u Walmartu sa svoje dvoje najstarije dece, koja imaju 7 i 9 godina.

“Dobio sam telefonski poziv da kuća gori. Brat mog verenika je bio u kući i on ga je pozvao”, rekla je. “Pokušavao je da brzo izvede psa, decu i sve iz kuće.” Međutim, blu je bio odlučan da ostane uz bebu sve do trenutka dok nisu stigli spasioci.

Izvor:  usatoday.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstULIČNI PSI IMAJU SVOJE MESTO I VREDNOST
Sledeći tekstSMOKI – PAS KOJI JE POSTAO LEGENDA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime