Naslovna VESTI PSI OSTAVLJEN NA PLAŽI SMRTI! Meri je dobio novu šansu!

OSTAVLJEN NA PLAŽI SMRTI! Meri je dobio novu šansu!

0
Čudni pas Meri

Ne možete da ne primetite da Meri ne izgleda kao drugi psi. On je divno jedinstven. A upravo je njegov izgled, delom, naterao njegovu porodicu da se strastveno zaljube u njega. Sada priča o Meriju konačno ima srećan kraj, ali neko vreme stvari nisu izgledale tako ružičasto.

Pas sa štenećakom

Meri se rodio u Portoriku, gde je dobio virus štenećaka i bio napušten na plaži mrtvih pasa. Radi se o plaži na jugoistočnoj obali ostrva na kojoj se svake godine ostavlja na stotine životinja da umru. Štenećak je užasan virus, koji često ubija životinje koje ga dobiju, uništavajući nervni i respiratorni sistem. Ali Meri je preživeo.

Pročitajte i ovo: DA NIJE BILO LUIJA…

Trenutno nema zube (pa stoga ne može da zadrži jezik u ustima) i ima deformisanu glavu, što nimalo ne umanjuje njegovu slatku, ljubaznu prirodu i strast za životom. Meri je konačno pronađen i spasen od strane projekta Sato, koji ga je doveo u Sjedinjene Američke Države radi usvajanja.

Pas sa plaže smrti

Ali, vrlo je malo nedostajalo da to se ne dogodi. U stvari, veterinar je planirao da eutanazira Merija zbog njegovog stanja, ali je zatim promenio mišljenje kada je video da Meri maše repom samo nekoliko sekunde pre nego što je ubrizgao smrtnosnu dozu. Ponovo je Meri pobedio.

Pročitajte i ovo: Da li ste čuli za ove RASE PASA?

Vrlo brzo nakon toga, Meri je upoznao porodicu Galant, čija ljubav prema njemu je bila trenutna.

Meri i Mekenzi

“Izbačeni jezik je samo najslađa stvar, a njegove čudnosti ga čine još slađim i posebnijim”, rekla je Makenzi Galant. Meri je počeo život sa porodicom iz Masačusetsa čekajući da dobije pravi dom, ali oni su odlučili da ga ne mogu dati.

Pas Meri

“Napravili smo njegov Instagram kada sam otišla na fakultet, kako bi prijatelji i porodica mogli da ga prate, ali tokom poslednje godine stekao je mnogo pratilaca i pomogao u podizanju svesti o udomljavanju pasa, projektu Sato i štenećaku”, priča Mekenzi.

Izvor: lifewithdogs.tv

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA NIJE BILO LUIJA…
Sledeći tekstSMRTONOSNA PREDRASUDA – Žirafin rog ima lekovita svojstva.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime