Naslovna VESTI PSI Porodica POKLANJA boksera – da li ga neko želi?

Porodica POKLANJA boksera – da li ga neko želi?

0
bokser petface

Bokser star 13 meseci može biti vaš, ukoliko ispunite sve navedene uslove – da volite životinje i da želite psa! Naizgled jednostavno, ali ipak on je nekome postao teret!

– Jako je veseo i dobar sa psima, i malim i velikim, super je sa ljudima i decom, sa kojom je i odrastao. Sa mackama nije imao kontakt, rekla je za naš portal Tijana koja pokušava da pomogne nesrećnom psu da ne završi na ulici!

Razloge zbog kojih ga porodica poklanja, kaže NE ZNA.

Pročitajte još:
Bokser, najvernija dadilja novorođenoj bebi! (VIDEO)

– Valjda nemaju više vremena, šta li znam. Mislim da neću više ni ulaziti u to, zašto se neko odriče psa i zašto ne žele da se trude oko njega,.. Sada želim samo da mu nađem dom, nekoga ko će brinuti o njemu kao o kućnom ljubimcu, kaže nam Tijana.

bokser petface

Bokser je redovno vakcinisan i očišćen od parazita. Još uvek nije kastriran. Potrebno je, kaže Tijana, još raditi sa njim jer je neverovatno da sa 13 meseci još ne sluša na povodcu!

Pročitajte još:
FOTO: Bolesni bokser Miki dobio je specijalnu stolicu za hranjenje!

– Bilo bi idealno da živi u kući sa dvorištem, jer je pun energije. Ali, uslov je da mora da spava u kući! Poklanja se, dakle, isključivo kao kućni ljubimac i član porodice. Nije za lanac, boks i slično! Tako da takve poruke neću ni čitati, kaže nam Tijana!

Tijana se založila da ovaj mališan ne ostane na ulici, jer mu tamo nema života! Hajde da pomognemo da se njegova životna drama okonča sa happy end-om! Ništa manje i ne zaslužuje!

Kontakt Facebook profil Tijana Ristić

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBojana ima samo 12 godina, a hobi joj je spašavanje životinja!
Sledeći tekstDIVNO: Mače koje je neko bacio u kesu sa paprikama – UDOMLJENO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime