Naslovna VESTI PSI Bojana ima samo 12 godina, a hobi joj je spašavanje životinja!

Bojana ima samo 12 godina, a hobi joj je spašavanje životinja!

0
spašavanje životinja petface

Spašavanje životinja je hobi kojim se bave svi oni koji ne mogu da ostanu imuni na povređenu, odbačenu i nesrećnu macu ili kucu na ulici! Neretko je ovo ljudima i jedini posao u koji ulažu celog sebe!

Današnja zvezda priče je devojčica koja ima samo 12 godina, a već zna šta želi od života – da postane najbolji veterinar u zemlji i šire 😉

Pročitajte još:
DETE ZA PRIMER: Marija (11) iz Beograda crta plakate, lepi ih i promoviše udomljavanje životinja!

– Imam 12 godina, živim u Makedoniji i član sam lokalne organizacije kojoj je glavna delatnost Spašavanje životinja, za naš portal priča Bojana Ivanovska.

spašavanje životinja petface

Sve je počelo kada je želela da udomi jednog psa. Tada joj se, kaže nam, javila devojka koja joj je rekla da neki ljudi žele da bace psa u reku!

– Odmah sam prihvatila da ga udomim. Nisma ni videla njegovu sliku, ali nisam želela da bude ubijen. Takođe sam i macu pokupila sa ulice. Tako u mom domu sada živi četiri ljubimca, kaže nam ova divna devojčica!

spašavanje životinja petfacespašavanje životinja petface

Bambi, kako je nazvala svog spašenog psa, uživa u domu Ivanovski. Bojana, razume se, odmah otvorila i Instagram i Facebook stranice, kako bi motivisala i ostale ljude da udomljavaju pse i mace, a ne da ih kupuju!

Pročitajte još:
SJAJNO DETE: Marija (12), šeta pse i tako zarađuje džeparac, koji troši na napuštene životinje!

Bojana je član „Animal’s voice“, organizacije za pomoć životinjama, a osim toga briljira i na raznim takmičenjima o psima i macama!

spašavanje životinja petface

– Imam osvojeno prvo mesto na kvizu znanja o životinjama i blagodarnicu zbog toga što pomažem životinjama. Želim da postanem veterinar, a roditelji me hrabre da ću u tom poslu sigurno biti odlična, kaže nam Bojana!

spašavanje životinja petface

U moru loših i stravičnih vesti u kojima su, nažalost, akteri deca jedna ovakva nam vraća veru u to da divna deca i dalje postoje! Želimo da verujemo da Bojana nije usamljena iako ima samo, podsetićemo 12 godina!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBIOGANCE: 11 pasa spaseno sigurne smrti
Sledeći tekstPorodica POKLANJA boksera – da li ga neko želi?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime