Naslovna VESTI PSI Bokser, najvernija dadilja novorođenoj bebi! (VIDEO)

Bokser, najvernija dadilja novorođenoj bebi! (VIDEO)

3
pas i beba petface

Iako su veoma male i ne rade mnogo stvari, tek rođene bebe mogu biti neverovatno zahtevne. Između kasnih noćnih promena pelena i ponekad neprekidnog plača, mnoge mame su priznale da podizanje deteta može biti iscrpljujuće! Angažovanje dadilja je postala stvar potrebe, a ne luksuza, ali obzirom da ono može biti vrlo skupo mnogi roditelji odustaju od te ideje. Srećne vesti za sve nove roditelje sadržane su u ovom videu!
On dokazuje da roditelji ne moraju otići suviše daleko da bi pronašli savšenu dadilju. Štaviše, ne moraju otići daje od kreveca – tačnije ispod kreveca.
Iako su bokseri često okarakterisani negativno, imaju “agresivnu” reputaciju i često se njima zastrašuju deca – da li zbog veličine ili nečeg drugog ne znamo – ovaj će dokazati nešto pootpuno suprotno!
Kada su roditelji ove bebe doneli novorođenče kući, bili su pomalo zabrinuti kako će njihov ljubimac odreagovati na nju. Međutim, ova devojčica ne samo da je dobila savršenu dadilju, već i najboljeg prijatelja za ceo život! Uživajte!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.