Naslovna VESTI PSI CELO VALJEVO TRAGA ZA BONIJEM: Šerujte jer može biti i u VAŠEM...

CELO VALJEVO TRAGA ZA BONIJEM: Šerujte jer može biti i u VAŠEM GRADU!

0
BONI petface

20.decembra, sada već prošle godine, nestao je BONI, kućni ljubimac, verni prijatelj, član porodice Gavrilović. Nema dana da njegova vlasnica Jasna ne pomisli na njega, ne otplače i onda krene u višečasovnu potragu za njim.

– On je mali, beli zapadnoškotski terijer, Westie. Njegova porodica bezuspešno traga svakoga dana valjevskim ulicama, ali ništa…. Mnogo znači svaka informacija koja do nekoga može da dođe, u slučaju da ga je neko udomio, ukrao, rekla je za naš portal Mina, prijateljica Bonijeve vlasnice Jasne.

BONI petface

Kako je Jasna detaljno oobjasnila, Boni je u trenutku nestanka imao crvenu ogrlicu sa metalnim priveskom u obliku koske. Ono što je važno je da je ČIPOVAN!

KENZO SE VRAĆA KUĆI: Ana pronašla izgubljenog psa, kog ste SVI šerovali!

BONI petface

– Mnogo njih je videlo našeg Bonija poslednjih dana. Nastavićemo da ga tražimo i dozivamo valjevskim ulicama, nadajući se da ćemo odnekud začuti poznato lajkanje i ugledati naše čupavo stvorenje. Velika je i značajna vaša podrška i sve vaše dojave o lokacijama gde je primećen, ali MOLIM VAS da bismo bili brži, da bi ga što pre sklonili sa ulice i doveli kući DAJMO MU ŠANSU:

BONI petface

DIRLJIV SUSRET: Porodica Milošević iz Valjeva pronašla psa Akija nakon dve godine!

*NEMOJTE OTIĆI I OSTAVITI GA!
*NEMOJTE DOZVOLITI DA ON ODE!
*MEMORIŠITE SADA OVAJ BROJ 069/77 56 95 I POZOVITE ME ČIM GA UGLEDATE, napisala je Jasna.

Porodica Gavrilović i svi njihovi prijatelji svakodnevno zaviruju u svaki ćošak, haustor, ulaz,..

BONI petface

– Dok zavirujem u žardinjere, haustore, podrumske polupane prozore, otvorene dvorišne kapije, brišem suze, tešim ćerku da su od neumoljivog severca i zamišljam kako istrčava pred mene, radosno podlajkuje i vrti se u krug. Dok rukavicom brišem oči, ta slika nestaje u vrtlogu pahulja, kojima se više nikada necu radovati. Molimo vas, pomozite mi, apelovala je Jasna.

Ništa nam drugo ne preostaje nego da vas zamolimo za #SHARE jer Boni može biti BILO GDE. Podsetimo se samo svih pasa koji su pronađeni daaaaleko od svojih domova, u drugim opštinama, gradovima, naseljima,.. Vratimo Bonija kući!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst„Aviv Park“ u Pančevu takođe otvorio vrata za pse sa ulica!
Sledeći tekstI NEGOTIN SE PRIKLJUČIO AKCIJI: Postavljene prve kućice za napuštene kuce i mace!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime