Naslovna VESTI PSI TUŽNO: On će OSLEPETI ako vlasnica ne sakupi dovoljno novca!

TUŽNO: On će OSLEPETI ako vlasnica ne sakupi dovoljno novca!

0
pas koji gubi vid

Zak je pas star četiri godine koji je iznenada počeo da gubi vid. Kejti Tarant, njegova vlasnica, stavljena je u gotovo bezizlaznu situaciju u kojoj se nijedan vlasnik nikada ne bi trebao naći. Ona naprosto nema dovoljno novčanih sredstava da bi pomogla svom ljubimcu!

Zak i Kejti

Bespotrebno je posebno isticati da studenti širom sveta obično nemaju na raspolaganju velike količine novca, pogotovo ne oko 4.500 dolara koliko je potrebno za ovaj hirurški zahvat. Čak ni njeni roditelji nisu u stanju da joj pomognu da prođe kroz ovu nevolju. Zato Kejti nije želela više da čeka već je pokrenula veliku humanitarnu akciju za njenog voljenog psa.

Zak

Kejti kaže: „On ima izuzetno slab vid koji će na kraju nestati potpuno, jedva može videti senke ali to je kao da ste prinuđeni da gledate kroz prozor kroz koji neko polako pušta svetlost. Veterinar kaže da će oslepeti!“.

PROČITAJTE I:  Ovaj grad je rekao “NE” eutanaziji pasa lutalica!

Ovog divnog psa nije teško voleti. Kejti kaže da ume da otopi srce svima koji ga sretnu. Ako je sudeći po njenim rečima Zak je „veoma dopadljiv pas sa velikim srcem“. Iskreno se nadamo da će Kejti uspeti u svojoj misiji i da će naći način da pomogne svom najboljem prijatelju. Sudeći po tome kako AKCIJA napreduje, ona je blizu svog cilja!

Sacuvajmo vid Zaku

Čim saznamo nešto više o sudbini ove kuce mi ćemo objaviti nastavak vesti! Veliki je broj primera gde ljudi naprosto ne mogu pomoći svom ljubimcu, zato je na svima nama da pomognemo koliko možemo!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.