Naslovna VESTI MAČKE KAKVA PRIČA: bračni par potrošio celu svoju ušteđevinu na operaciju svoje mačke

KAKVA PRIČA: bračni par potrošio celu svoju ušteđevinu na operaciju svoje mačke

0
svoju ušteđevinu petface

bračni par potrošio celu svoju ušteđevinu: Kada se radi o ljubimcima, njihovi vlasnici obično ne žale ni vreme ni novac, kako njihovim najmilijim prijateljima baš ništa ne bi nedostajalo. Ali pitanje koje se postavlja je da li postoji granica i ako postoji gde se ona nalazi.

Naša današnja priča govori o bračnom paru za koji definitivno može da kaže da bi za svog ljubimca učinili baš sve. Naime, njihova situacija bila veoma teška kada je njihovoj voljenoj mački počeo da otkazuje bubreg. Ali ono što ovu priču čini različitom u odnosu na uobičajene, jeste što ovaj par nije ni na sekund oklevao kada je doneo odluku da potroši celu svoju ušteđevinu na operaciju svoje mačke.

bračni par potrošio celu svoju ušteđevinu petface

Andre Gonciar i njegova supruga, marljivo su štedeli kako bi jednoga dana otplatili svoju hipoteku na kuću. Nažalost, taj plan nije realizovan, jer se njihov voljeni ljubimac Oki razboleo. Naime, ovom mačku starom 12 godina je dijagnostikovana bolest bubrega i oni su polako počeli da otkazuju. Jedino rešenje da se mačku zdravlje povrati jeste da ode na transplataciju za koju su doktori procenili da košta 16.000 dolara.

Pročitajte još:
POTROŠIO BOGATSTVO: Sagradio sklonište i spasio preko 2.000 pasa! (VIDEO)

Oni su takođe procenili da bi sa ovom transplatacijim život njihovom ljubimcu bi bio produžen za najviše 3 godine. Mnogi vlasnici bi se zapitali bar na trenutak, ali ne Gonciarovi. Oni su, a da nisu trepnuli, doneli odluku da celu svoju ušteđevinu na potroše operaciju svoje mačke. Oni su odlučili da njihova mačka mora da živi, a nimalo ne mare šta će ljudi na to reći:

– Ljude koje bi mi postavili pitanje troškova, ja bih uputio na majke sa decom, da i njima postave isto to pitanje.

Okijeva tranplatacija bubrega obavljena je u Veterinarskoj bolnici Univerziteta u Pansilveniji. Ono što takođe moramo da naglasimo je da u cenu ove operacije nisu uključeni troškovi prevoza iz Bafala, gde oni žive, troškovi smeštaja i hrane, razni testovi koji su obavljeni pre operacije, kao ni nega koja je mačku bila neophodna nakon operacije. Andre se nada da, kada se svi troškovi saberu, suma koju će morati da plate, ne premašuje 30.000 dolara. Ali ni ova cifra ne unosi nikakvo kolebanje kada je u pitanju njihova odluka. Naime, oni su saglasni da bi opet sve isto uradili, jer novac ne može da nadomesti sve ono što im je Oki pružio, od kada su našli kao mače u jednom potoku u Rumuniji.

bračni par potrošio celu svoju ušteđevinu petface

Donor bubrega je mačka iz skloništa po imenu Cherry Garcia koju je ovaj bračni par i usvojio.

Pročitajte još:
POMOZI I TI: Tanja iz Jagodine PRODAJE STAN kako bi spasila psu život!

Nemamo informacije da li je sve proteklo u redu, u vezi sa operacijom, a mi se iz dubine srca nadamo da jeste. I takođe se nadamo da će Oki još dugo, dugo uveseljavati ovaj bračni par.

bračni par potrošio celu svoju ušteđevinu petfaceI na kraju da zaključimo..LjUBAV DEFINITIVNO NE POZNAJE GRANICE.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJedina srpkinja u timu: Spirala za pse lutalice (možda) stiže i kod nas!
Sledeći tekstTANJA, BEOGRAD: „Maši komšije spremaju kobasicu sa staklom. Pomozite mi da je sklonim“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime