Naslovna VESTI PSI BRAVO ISKRA: Iskra Brajović je spasila kucu koja je izbačena i napuštena,...

BRAVO ISKRA: Iskra Brajović je spasila kucu koja je izbačena i napuštena, a onda ODRŽALA LEKCIJU SVIMA!

0
bravo iskra petface

Pre desetak dana, objavljen je post na društvenim mrežama o psu iz Bačkog Petrovca. Kada je to videla naša glumica Iskra Brajović sela je u automobil i kada je došla na do psa, imala je šta i da vidi. Nesrećna ženka, veoma umiljata, počela je da se zakopava u zemlju.

-Lokalci su rekli da su videli kako je prethodnog dana izbacuju iz auta. Bila je premršava, slaba, sa dojkama punim mleka! Šta se desilo sa štencima nikad nećemo saznati, objasnila je za Petface, Iskra.

PROČITAJTE I:

ZVERSTVO OBEŠEN MAČAK U SUBOTICI: Žica se urezala u kožu nesrećne životinje!

Kada su je odveli kod veterinara, čip je pokazao i ko je vlasnik, tačnije vlasnica, ali nakon razgovora s njom, i odbijanja da im kaže da li je to njen pas, sutradan je veterinar primetio da su podai sa čipa obrisani.

-Čipovali smo je na sebe, i usledile su brojne terapije, jer je stanje očiju, ušiju, kože bilo strašno, na sve to mastitis, pothranjenost, slabost. Posle nedelju dana injekcija antibiotika i vitamina, prešli smo na kućnu negu, očistili od parazita, stavili ogrlicu protiv buva i krpelja, kaže Iskra.

bravo iskra petface

Sada se zove Kia. Ima 5 godina, i živi sa Iskrinim bul terijerom Rokom, koji ima 3 godine, on je kastriran, a i ona će biti čim se oporavi. Sa nama je i Iskrina ćerka, dvoipogodisnja Ines, koja joj je i dala ime. 

-Poenta je da je pas bio vlasnički, imao čip, porodicu, a onda dosadio, i umesto išta bolje, završila na ulici, preplašena i izmučena. (imala je i ugrize po telu, i nedostaje joj parče uveta). Najtužnije je što je od prvog dana kad je došla kod nas bila tako zahvalna i dobra, što nije pokazala ni jednom neko isterivanje svoje volje, ljutnju, već iskreno pitom pas, kazala je Iskra za naš portal. 

PROČITAJTE I:

LISTA NAJSREĆNIJIH PASA SRBIJE: Oni su spašeni iz nemogućih nevolja i oporavljeni, prelepi…

Iskra se zapitala i da li je moguće da su ljudi sve više počeli da na pse gledaju kao na stvari? Kad nisu u modi izbacimo ih? I drugo, ako ne zelite potomke svoje kujice, sterilisite je. 

A ne da je izbacite da se sama snađe. Kia je imala sreće, ali mnogi nemaju, završe pod točkovima i slično.

Predivnaa pričaaaa.. 

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.