Naslovna VESTI PSI PREPLAŠENI PIT BUL sklonjen sa ULICE spasen od EUTANAZIJE!

PREPLAŠENI PIT BUL sklonjen sa ULICE spasen od EUTANAZIJE!

0
preplaseni pit bul

Kada su aktivisti organizacije Karma Rescue pronašli i sklonili sa ulice pit bula Roksija ova nesrećna ženkica je bila veoma nervozana, uplašena i nepoverljiva. Samo je sedela uz zid i odbijala bilo kakav kontakt. Čak nije želela da ide u šetnju. Jednog dana u prostoriju o kojoj se skrivala Roksi, ušetala je mačka!

Aktivisti su odmah primetili da je pas zainteresovan za mačku. Odlučili su da ih združe uz povećanu pažnju kako ne bi došlo do sukoba. Odmah se ispostavilo da je Roksi veoma druželjubiva i da su uspostavili blizak odnos. Ubrzo su se pojavili i potencijalni udomitelji koji su već imali ljubimce u kući. Doveli su pomeranca i tri mačke kako bi proverili kako će ih prihvatiti Roksi. Na oduševljenje svih, obostrano obožavanje je bilo trenutno! Roksi je našao novi dom i spasena je od eutanazije.

preplaseni pit bul

TUGA: Zbogom mališa, pridruži se svojoj BRAĆI I SESTRAMA NA NEBU!!

BRAVO NIŠLIJE: Ovaj pas je bio na ivici smrti, SADA SE OPORAVLJA, prelep je!

U novom domu, Roksi je polako počela da izlazi iz svoje školjke. Iako se u početku i dalje plašila bilo kakve buke, pa čak i vetra, toplo okruženje novih vlasnika i ostalih četvoronožnih prijatelja učinilo je da počne da odlazi u zajedničke šetnje. Jednog dana su otišli na plažu i tada je Roksi pokazala svoju pravu prirodu. Uletela je u vodu i oduševljeno se igrala, skakala na talase i besomučno plivala. Postala je pravi pas za plažu. Od tog dana ne može da dočeka trenutak da ode na plažu i obožava druženje sa porodicom i ostalim psima. „Roksi je srećna, zdrava i najdivniji pas koga sam mogla da zamislim!“ rekla je njena vlasnica.

Strpljenje, poverenje i ljubav – samo je to potrebno kako bi napušteni psi ponovo bili srećni.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZBOGOM DEDA: posle 24 godine verovatno najstariji pas u Hrvatskoj otišao iza duge! (VIDEO)
Sledeći tekstVESELA KUĆNA DOSTAVA – DVA RETRIVERA profesionalno dostavljaju NARUČENO PIVO (Video)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime