Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET KAKAV PRIZOR: Devojčica (5) se igra sa čak 14 nemačkih ovčara!

KAKAV PRIZOR: Devojčica (5) se igra sa čak 14 nemačkih ovčara!

0
Devojčica petface

Devojčica: Da su psi posebno pažljivi i brižni prema deci imali smo prilike da se uverimo mnogo puta do sada. Postoje i rase o kojima vladaju predrasude kako su opasne i agresivne za druženje sa mališanima. Ipak, sve to pada u vodu kada pogledate sledeći video.

Pročitajte još: PAŽNJA: Krpelj je “online”!

Devojčica petfaceNaime, na jednoj livadi u Norveškoj u kadru je devojčica Pernil sa čak 14 nemačkih ovčara. Činjenica da je toliko pasa jedne rase na jednom mestu, sama po sebi je nesvakidašnja. Prizor u kome svi oni zajedno trčkaraju sa jednom devojčicom u najmanju ruku je neverovatna. Oni su jedna vesela i bezbrižna ekipa, a na prvi pogled bi se reklo da među njima postoji jaka veza. Da ne preterujemo nimalo svedoči i naš VIDEO.

Devojčica Biospotix petface

Budući i da sami sa svojim psom neretko šetate po prirodi, i sami znate koliko ova devojčica uživa. Ipak, moramo se osvrnuti i na sve stanovnike trava koji vrebaju svaku priliku da se nastane na vašem ljubimcu. Naravno, govorimo o krpeljima. U naletu bujunja prirode, ovi paraziti su u proleće aktivniji nego ikad. Bez prave zaštite protiv njih, boravak napolju naprosto ne može biti uživanje. Iako postoji nekoliko tehnika za njihovo uklanjanje, mi bismo vam preporučili – preventivu. Naime, da ne bi došlo do razvoja bolesti koje krpelji prenose preko svoje pljuvačke, najbolje je da svoje ljubimce adekvatno zaštitite i sprečite ih da “napadnu” vašeg četvoronožca. Na scenu tada stupa Biospotix. Radi se o potpuno prirodnom preparatu, čiji je osnovni sastojak Geraniol ulje. Ono ima repelentno svojstvo, odnosno njegova uloga je da odbije parazite od krzna i kože vašeg ljubimca. Ovaj preparat je dostupan u vidu spreja, ampule i ogrlice. Pored toga što deluje na krpelje, Biopotix vaše ljubimce štiti i od komaraca i od buva.

Sa Biospotix-om boravak u prirodi će biti pravo  uživanje.

 Pogledajte video devojčice sa njenih 14 nerazdvojnih prijatelja:

Prethodni tekstBRAVO: Beogradski maraton i ove godine PET FRIENDLY – šetaš i doniraš za napuštene!
Sledeći tekstOva četiri dečaka oslobodila su vezanog psa i pružila mu šansu za novi dom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime