Naslovna VESTI PSI DA NIJE BILO LUIJA…

DA NIJE BILO LUIJA…

0
Pas Lui spasao devojčicu

Jedan hrabri pas je spasao život male devojčice tako što je upozorio na opasnost nakon što je ona povraćala i zagrcnula se.

Pas Lui spasao devojčicu

Lui, kavalirski kraljevski španije, počeo je da laje i besomučno trči po stanu kako bi privukao pažnju Šenon Viks. Ona je krenula za njim u sobu svoje kćerke Klo, starosti godinu dana, i zatekla je kako leži licem okrenutim na dole.

Na sreću, nije bilo prekasno, devojčica se u međuvremenu u potpunosti oporavila, ali su lekari rekli da je mogla umreti da nije bilo Lujija.

Pročitajte i ovo: BEGUNAC JE PRONAĐEN – Dve dobre vesti o psu SVIT PAJ

Lui čak nije ni kućni ljubimac porodice Viks. Njegov vlasnik je zapravo baka Morin Tarent, koja ga je ranije tog dana donela u stan. Šenon je ispričala: “On je samo nastavio da laje i laje. Gotovo da to nikad ne radi, pa nisam znala šta da mislim. Trčao iz sobe u sobu i stalno se vraćao kod Klo. Izašla sam i videla ga ispred sobe moje ćerke. Bilo je to najgore što možete da zamislite. Noćna mora svakog roditelja.“

Pas Lui spasao devojčicu

Kada je ušla u sobu zatekla je Klo koja je bila licem okrenutim na dole, bleda i nije disala. Povratila je i zagrcnula se na sopstvenom povraćanju. „Sve što pamtim je da sam vrištala.” – nastavlja Šenon.

Kada ju je majka podigla i udarila joj leđa, Klo se probudila, a njen otac Tom odvezao ju je u bolnicu Darent Valley. Lekari su porodici rekli da je četvorogodišnji Luj spasao Kloin život. Šenon je dodala: “Lui je moj heroj. Da nije bilo njega, ne bih imala svoju prelepu kćerku.”

Pročitajte i ovo: POTREBNO NAM JE VIŠE OVAKVIH LJUDI! Prekinuo tv prenos kako bi pomogao psu!

Sledeće večeri, Klo je opet povraćala i dijagnostikovan joj je bronhitis i stomačni virus, ali se od tada oporavila. “Ranije sam uvek bila nervozna zbog pasa u blizini beba. Lui je tako odan, da nikad ne bi povredio muvu. Nakon onoga što se dogodilo, kupila sam mu gomilu omiljenih poslastica” – završava priču Šenon.

Izvor: metro.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEGUNAC JE PRONAĐEN – Dve dobre vesti o psu SVIT PAJ
Sledeći tekstOSTAVLJEN NA PLAŽI SMRTI! Meri je dobio novu šansu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime